• Pregleda: 1445

Rotarijanci obradovali 54 mališana sa Palića

Rotari klub "Palić", u saradnji sa Mesnom zajednicom Palić, podelio je danas novogodišnje paketiće za 54 mališana, a za 30 socijalno ugroženih porodica iz ovog dela grada, pripremljeni su paketi sa najneophodnijim namirnicama.
Rotarijanci obradovali 54 mališana sa Palića

Sredstva za darove od ukupno 150 hiljada dinara, Rotari klub je prikupio na humanitarnoj akciji koju tradicionalno organizuje tokom Urbanovih dana na Paliću, a spisak porodica odredila je Mesna zajednica Palić.

- Ovo je tradicionalna humanitarna akcija, koja je ove godine bila jako uspešna i zahvaljujući njoj najpre je podeljeno četiri studentske stipendije, a sada smo obradovali i 30 porodica slabijeg materijalnog stanja – rekao je Toni Bedalov, predsednik Rotari kluba "Palić" - Deca će dobiti slatkiše, a porodice hranu i sredstva za higijenu. Sve porodice su sa Palića, jer je naš moto "da se misli globalno a radi lokalno".

Mališani su nestrpljivo čekali Deda Mraza da im da paketiće, a u znak zahvalnosti recitovali su im pesmice na srpskom i mađarskom jeziku.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Realan Odgovori
Interesno-propagandna filantropija.
Vergeltung
A znaš kako je, *ebeš humanost ako nije na sva zvona....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.