Komentara: 3
Pregleda: 10164

Romana u hotelu Galleria za doček Nove godine

06.11.2014. u 23:01h
Izvor: Subotica.com
Oni koji se odluče da novogodišnju noć provedu u balskoj sali hotela Galleria imaće priliku da uživaju uz poznatu pevačicu Romanu i njen bend.
Romana u hotelu Galleria za doček Nove godine

Posle jedne decenije, Romana Panić ponovo nastupa u našem gradu. Ona je pre 2 dana boravila u Subotici, kada je potpisala ugovor o novogodišnjem nastupu i boraveći u hotelu i njegovim obilaskom nije krila oduševljenje. Romana je obećala odličan provod svima onima koji se odluče da novogodišnju noć provedu u balskoj dvorani hotela Galleria.

Najluđa noć hotela Galleria

Hotel Galleria i ove godine organizuje jedan od najboljih dočeka Nove godine u ovom delu Srbije. Sa tradicionalno bogatom trpezom nacionalne i internacionalne kuhinje, sigurni smo da će naši gosti i u 2015. ući sa pravim prazničnim raspoloženjem, navode iz rukovodstva hotela.

Novogodišnji program obuhvata:

  • Neograničenu konzumaciju hrane na švedskom stolu
  • Neograničenu konzumaciju pića (šampanjac u ponoć)
  • nastup Romane Panić sa bendom

Sve informacije vezane za doček Nove godine možete pogledati na ovom linku.

Izvor: Subotica.com
Romana u hotelu Galleria, najavljujući svoj Novogodišnji nastup Romana u hotelu Galleria, najavljujući svoj Novogodišnji nastup Romana u hotelu Galleria, najavljujući svoj Novogodišnji nastup Romana u hotelu Galleria, najavljujući svoj Novogodišnji nastup Romana u hotelu Galleria, najavljujući svoj Novogodišnji nastup Romana u hotelu Galleria, najavljujući svoj Novogodišnji nastup Romana u hotelu Galleria, najavljujući svoj Novogodišnji nastup Romana u hotelu Galleria, najavljujući svoj Novogodišnji nastup
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 10164
Povezane teme

hotel galleria

nova godina 2014

romana panić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.