Komentara: 0
Pregleda: 2495

Rok za "Karton 10" produžen do 25. novembra

06.11.2013. u 16:26h
Izvor: RTV City
U Fondaciji Danilo Kiš ovih dana se intezivno radi na pripremi novog, desetog po redu, kulturno-propagandnog lista “Karton!”.
Rok za "Karton 10" produžen do 25. novembra

Tema aktuelnog broja u izradi je “Telo”. Urednici “Kartona” pozivaju autorke i autore da se uključe u kreiranje novog broja,time što će radove  poslati na maternjem jeziku, do 25. novembra 2013.

Eseje, priče, fotografije, likovne radove, drame, stihove, basne, bajke... možete da šaljete sve 25. novembra 2013. godine na adresu: office@danilokis.rs.

Svaki broj časopisa, osim tematskog dela, sadrži i odeljke Proza, Poezija, Lyrics, Esej, Drama i Visual (koji je posvećen predstavljanju likovnih umetnika i njihovih radova), tako da se očekuju i radovi koji nisu vezani za temu broja.

Od 2007. godine, kada je izašao prvi broj, u prethodnih devet brojeva teme Kartonasu bile: seksualnost, internet, city, vs(versus-protiv,nasuprot), uniforma, beli zec, sumrak, dokolica.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2495

Povezana vest

Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

časopis karton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.