Komentara: 0
Pregleda: 3470

RK "Spartak Vojput" nerešeno sa Crvenkom

30.01.2013. u 11:50h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
RK "Spartak Vojput" nerešeno sa Crvenkom

Spartak Vojput je sinoć odigrao novu pripremnu utakmicu, ponovo sa superligašem Crvenkom. Subotičani su odlično započeli meč i poveli sa 5:0, sa dva gola novajlije Stankovića, Distola i golom Jelića. Seriju domaćih prekinuo je Holpert smanjivši na 5:1. Do kraja poluvremena Spartak Vojput je održavao početnu prednost tako da se na odmor otišlo sa rezultatom 16:10.

U nastavku susreta trener domaćih Zeljković šansu je pružio svim rukometašima, dok je nosioce igre iz prvog dela Distola i Kovačevića kao blago povređenog kapitena Papića ostavio na klupi. Dobro su nastavili meč domaći, postigli tri brza gola preko Kaltaka i došli do 19:12. Međutim, tada je usledio pad u igri koju koriste večeras borbeni gosti iz Crvenke i serijom golova dolaze do izjednačenja 19:19. Sa dva gola Janjića, Spartak Vojput dolazi do 21:19 par minuta pre kraja. U finišu meča gosti golovima Đurovića i Perovića izjednačuju rezultat na 22:22, u poslednjem minutu. Domaći su imali poslednji napad u kojem je Božović par sekundi pre kraja pokušao sa devet metara sa zemlje ali bio je neprecizan.

Spartak vojput će 1. i 2. februara učestvovati na turniru Svetozar Jovović u Vrbasu gde će se u prvom susretu sastati sa ekipom Vojvodine, dok će u drugoj utakmici snage odmeriti Vrbas i Crvenka. Pobednici susreta će igrati za prvo a poraženi za treće mesto

Spartak Vojput - Crvenka 22:22 (16:10)

Hala sportova
Gledalaca: oko 50
Sudije: Ivan Mandić i Nemanja Kovačić.

Spartak Vojput: Kukić, Vukoslavović, Kosović, Jelić 1, Pavlović 2, Stanković 4, Janjić 2, Kaltak 7, Kovačević 3, Todorović, Matić, Distol 3, Patočkai, Papić, Božović, Đukanović.

Crvenka: Račić, Ivić, Radonjić 1, Slavuljica 3, Nikolić, Egić, Mjerimačka, Đurović 7, Karavezić, Gugleta 1, Sunajko, Zejak 5, Kljajić, Holpert 1, Perović 4, Mirić.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3470
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.