Komentara: 0
Pregleda: 3275

RK "Spartak" pobedom protiv Apatina do četvrtfinala Kupa Srbije

26.09.2013. u 10:48h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Spartak Vojput uspešno je započeo takmičenje u Kupu Vojvodine pobedom nad Apatinom u 1/8 finala. Subotičani su opravdali ulogu favorita i rutinski pobedili sa deset golova razlike.
RK "Spartak" pobedom protiv Apatina do četvrtfinala Kupa Srbije

Sam početak utakmice protekao je u čvrstoj odbrani subotičana. Cvetković je nanizao tri uspešne odbrane a sa dva gola Kovačevića te golom Ćupića i Jovanovića, Spartak Vojput je poveo sa 4:0. Domaći svoj prvi gol postižu u 9. minutu kada je uspešan bio Baić. Usledila je brza igra Apatina koji su uspeli da se primaknu na samo gol zaostatka 4:5. Razigrali su se tada  Kovačević, Jovanović i Ćupić koji brzim golovima vraćaju osetnu prednost putarima 5:10.

Do kraja poluvremena razlika od pet golova se održavala tako da se na odmor otišlo sa 10:15.

U nastavku utakmice trener Zeljković pružio je priliku svim igračima. Sigurnom igrom Spartak Vojput je održavao prednost iz prvog poluvremena. Pokušao je Apatin agresivnom igrom da sustigne rezultat ali im to nisu dozvolili subotičani.

U poslednjih desetak minuta nakon par uspešnih odbrana Vukoslavovića, Spartak Vojput je povećao prednost na deset golova pre svega zahvaljujući brzim krilima Kaltaku i Janjiću koji su najčešće lob udarcima postizali golove.

Pet minuta pre kraja razlika je bila plus deset u korist gostiju 18:28. Minut pre kraja Vukoslavović je odbranio sedmerac, zatim presekao kontra napad Apatina, da bi Janjić svojim trećim golom povećao na 20:31. Poslednji gol na utakmici postižu apatinci za konačnih 21:31.

Apatin - Spartak Vojput 21:31 (10:15).

Apatin, 1/8 Finala Kupa Vojvodine. Gledalaca: oko 100. Sudije: Damir Dunkler i Dejan Martinović.
Sedmerci: Apatin 5/3, Spartak Vojput 2/2. Isključenja: Apatin 4 min, Spartak Vojput 12 min.

Spartak Vojput: Vukoslavović 6 odbrana, Cvetković 5 odbrana, Đukanović 1 odbrana, Kosović, Pavlović 1, Janjić 3, Kaltak 7, Kovačević 4, Todorović 3, Jovanović 4, Distol, patočkai 2, Jelić 2, papić 1, Ćupić 4.

Spartak Vojput će se u 1/4 finalu sastati sa ekipom Crvenke, koja je savladala Sivac sa 31:25, na njihovom terenu 16. oktobra.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3275
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.