Komentara: 0
Pregleda: 2368

Rezultati subotičkih sportista

05.03.2012. u 18:45h
Izvor: RTV Yueco
Rezultati subotičkih sportista

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode prolećni deo prvenstva Jelen Super lige počeli su porazom. U Beogradu, u pravom sportskom ambijentu, Crvena Zvezda rezultatom 1:0 savladala je ekipu Zorana Milinkovića.

Ligaški deo sezone odbojkašice Spartaka završile su pobedom. U meču 18. kola Super lige Varadin-Spartak O:3, po setovima (19:25, 18:25, 19:25). Za odbojkašice nema pauze. Slede mečevi četvrt finala plej ofa. Utakice se igraju u sredu 7. marta. Ekipa Damira Petkovića ugostiće Jedinstvo iz Užica.

U nastavku Prve lige za odbojkaše, subotički tim osvojio je dva boda na gostovanju. Novi Sad-Spartak 2:3 po setovima (25:15, 23:25, 25:23, 22:25 i 18:20). Posle odigranih 17. kola igrači Spartaka i dalje su prvi na tabeli Prve lige.

Košarkašice Spartaka osvojile su nove prvenstvene bodove. Loznica-Spartak 42:73. Igračice Spartaka nastavljaju takmičenje u okviru plej auta, a ujedno i borbu za opstanak u društvu najboljih.

U utakmici 20.kola Prve B lige za košarkaše, u Kragujevcu domaća ekipa Radničkog pobedila je sastav Spartaka rezultatom 84:81. Porazom u Kragujevcu Spartak je trenutno na petoj poziciji sa 32 boda.

Izvučeni su parovi osmine finala kupa Srbije u rukometu. Rukometaši Spartak Voj puta za protivnika su dobili ekupu PKB iz Beograda.Utakmica se igra u utorak šestog marta u hali sportova od 19 časova.

U novoj stonoteniskoj hali proteklog vikenda održano je takmičenje Kupa Srbije za najbolje stonoteniserke i stonotenisere kako u pojedinačnoj i dubl konkurenciji tako i u mešovitm parovima.U konkurenciji seniorki prvo mesto osvojila je Monika Molnar ona je u finalu pobedila Aleksandru Radonjić. Kod seniora je najbolji bio Bojan Crepulja koji je opravdao ulogu favorita.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2368
Povezane teme

spartak zlatibor voda

sportski rezultati

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.