Komentara: 1
Pregleda: 2267

Rezultati sportskih takmičenja za vikend

26.11.2012. u 20:37h
Izvor: Radio Subotica
Protekli vikend je mnogo sportskih ekipa iz Subotice imalo svoje takmičarske okršaje kako u Subotici tako i na gostujućim terenima a ovom prilikom izveštavamo vas o rezultatima istih.
Rezultati sportskih takmičenja za vikend

Fudbal

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode poraženi su u Beogradu od OFK Beograda sa 1:0. Palić je na svom terenu poražen od ČSK–a iz Čelareva sa 1:0. Bačka je kao domaćin upisala pobedu nad ekipom AFK Ade od 2:1, dok je Radnički iz Bajmoka u Lazarevu pobedio Zadrugar sa 3:0.

Odbojka

Odbojkaši Spartaka su u Vojvođanskom derbiju iznenadili Vojvodinu u Novom Sadu i slavili rezultatom 3:2, po setovima 22:25, 17:25, 25:22, 25:23, 16:14. Odbojkašice su takođe upisale novu pobedu. Subotičanke su u Lazarevcu savladale Kolubaru sa 3:2, po setovima 19:25, 25:23, 25:21, 17:25, 13:15. Odbojkaši Spartaka sutra od 19 časova u Hali sportova igraju utakmicu osmine finala Kupa Srbije protiv Željezničara iz Beograda.

Rukomet

Rukometaši Spartak Vojputa su i dalje su neprikosnoveni u Prvoj ligi ostvarivši deseti trijumf u isto toliko utakmica. Ovog puta bili su bolji od Mladosti u Temerinu rezultatom 23:20.

Košarka

Košarkaši Spartaka konačno su zabeležili pobedu. U Velikoj Plani savladali su domaću ekipu rezultatom 72:66. Spartakove košarkašice slavile su u Senti nad ekipom Basketa rezultatom 89:54.

Borilački sportovi

Mlada bokserska reprezentacija Srbije učestvovala je na međunarodnom turniru u Ukrajini. Za nacionalni tima nastupila su i dva Subotičanina iz Bokserskog kluba Spartak – Denis Memetović i Florijan Sabo. U konkurenciji 95 takmičara iz 6 zemalja, oni su pobedili sve svoje protivnike do finala. Denis Memetović je proglašen za najboljeg stranog boksera na turniru, nakon što je u finalu savladao domaćeg boksera Vlada Molcana, inače aktuelnog juniorskog prvaka Evrope, rezultatom 11:8. Florian Sabo je, nakon tri pobede, u finalu izgubio od Ukrajinca Jaroslava Patričenka rezultatom 16:9, i osvojio srebrnu medalju.

Rvači Spartaka su na plej ofu državnog prvenstva u Zrenjaninu osvojili treće mesto. U polufinalnu su poraženi od Proletera sa 4:3, dok su u borbi za treće mesto bili bolji od Radničkog iz Sombora sa 5:2. Za najboljeg mladog takmičara proglašen je rvač Spartaka Viktor Nemeš, dok je najbolji rvač lige član Proletera Kristijan Fris.

Ostalo

Stonoteniseri Spartaka pobedili su ekipu Partizana u 7. kolu Super lige sa 4:0.

Kuglašice subotičkog Pionira, šampionke Srbije, u derbiju desetog kola Superlige kao gošće su bile bolje od Jedinstva iz Novog Bečeja sa 6:2.

Tokom proteklog vikenda u Tehničkoj školi "Ivan Sarić" održan je Coca Cola kup, manifestacija u kojoj su kroz igru promovisani fudbal, timski duh i zdrave životne navike. Učestvovala su deca iz 15 subotičkih osnovnih škola koja su imala priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće, druže se i bave fizičkom aktivnošću. Manifestaciju je organizovao Coca–Cola sistem u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije, Specijalnom Olimpijadom i uz pomoć resora za sport Grada Subotice

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2267
Povezane teme

sportski pregled

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.