Komentara: 0
Pregleda: 2409

Revitalizacija puta kroz Bačku Topolu

11.09.2012. u 16:58h
Izvor: Kurir
Revitalizacijom deonice magistralnog puta M22.1 kroz Bačku Topolu,u dužini od 5,5 kilometara, biće završeno obnavljanje i proširenje oko 33 kilometra te saobraćajnice, što je nešto više od trećine ukupno planiranih radova predviđenih projektom JP Putevi Srbije.
Revitalizacija puta kroz Bačku Topolu

- Prema tom projektu planirana je modernizacija putnog pravca od Horgoša do Srbobrana u ukupnoj dužini od 95 kilometara, a za sada je revitalizovana i proširena deonica od Subotice do Bačke Topole – izjavio je Izvršni direktor izgradnje u komapaniji „Voj put“ u Subotici Vukoslav Vukoslavović.

U okviru revitalizacije magistralnog puta kroz Bačku Topolu biće izgrađene i dve kružne raskrsnice kojima će se poboljšati bezbednost u saobraćaju, a oko 1,5 kilometar puta od izlaza iz naselja će biti proširen sa 6 na 7 metara.

Kako je Vukoslavović objasnio sada su u toku radovi na skidanju asfalta koji će biti zamenjen novim , kvalitetnijim asfaltom betonom sa polimer bitumenom, pa se zbog toga savetuje vozačima povecana pažnja u saobraćaju.

- Dok traju radovi na toj deonici saobraćaj će se naizmenično propuštati ,a učesnici u saobraćaju treba da se pridržavaju gradilišne signalizacije,što će olakšati posao putarima kompanije“ Voj put“ koja je izvođač radova -poručio je Vukoslavović.

On je,takođe podsetio da je Magistralni put M 22.1 iz pravaca Subotice ka Bačkoj Topoli, čija je revitalizacija počela pretprošle, a intezivirana prošle i ove godine, proširen po standardima sa 6 na 7,70 metara.

Modernizacija tog državnog puta, nakon što budu završeni radovi kroz Bačku Topolu, planirani do kraja godine, biće nastavljena ka Srbobranu, najavio je Vukoslavović.

Izvor: Kurir
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2409
Povezane teme

bačka topola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.