Komentara: 13
Pregleda: 3646

Revija golova na Gradskom stadionu

04.11.2015. u 17:16h
Izvor: RTV City
Fudbalerke Spartaka savladale su u ponovljenoj utakmici 8. Superlige Srbije za žene, ekipu Mačve iz Šapca rezultatom 25:0 (12:0). Kombinovani tim Spartaka napunio je mrežu mačvanki do vrha čime su učvrstile poziciju lidera na tabeli pred nastavak prvenstva. Činjenica je da su Šapčanke na susret stigle sa samo 8 igračica ispunivši minimalne uslove za odigravanje meča.
Revija golova na Gradskom stadionu

Utakmica između Spartaka i Mačve trebao je da se održi 17. oktobra međutim zbog nedolaska gostujućih igračica, susret je prvobitno registrovan službenim rezultatom 3:0, ali zbog najavljenih visokih kazni nakon nedolaska ne meč, ekipa iz Šapca je ipak zbila redova i pristala da odigra ponovljeni susret.

Semafor nespreman za "golubice" - Interesantan detalj dogodio se u 73. minutu susreta kada su igračice Spartaka postigle 20. pogodak na meču. Naime semafor na gradskom stadionu nema tehničkih mogućnosti da posle broja 19 u koloni za golove prikaže broj 20 pa na dalje. Nadamo se da će se u budućnosti obratiti pažnja na ovaj detalj od strane nadležnih organa, kao i da će se tehnički nedostatak otkloniti.

Najefikasnija na meču bila je Milena Nikolić sa 11 golova, Tijana Filipović i Jelena Marenić postigle su po het trik, Alegra Poljak i Tijana Krstić su se po dva puta upisale u listu strelaca, a po jedan pogodak postigle su Ngaska, Pavlović, Malešević i Ilić. Naredni susret izabranice Borisa Arsića igraju protiv Vojvodine predstojećeg vikenda.

- „Veoma ubedljiva pobeda i nova tri boda koja nam mnogo znače. Očekivali smo da dobijemo ovu utakmicu. Sada nam predstoje još tri utakmice u jesenjem delu prvenstva i gledaćemo da ih odigramo najbolje što možemo, kao što smo odigrali i sve ostale utakmice do sada.“- izjavila je Sara Cetina, igračica šampiona Srbije

Jedan u nizu strelaca bila je i Tijana Krstić: - "Mislim da je bila slaba utakmica za nas, ali trudili smo se da je istrčimo dobro i da popravimo sve ono što ranije nije valjalo u igri. Podižemo samopouzdanje za predstojeće utakmice od kojih nam je najvažnija utakmica sa Mašincem iz Niša."

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 3646
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.