Komentara: 0
Pregleda: 2785

Rešeno ubistvo dve sestre

05.02.2009. u 20:23h
<p>Subotička policija je razre&scaron;ila te&scaron;ko ubistvo sedamdesetogodi&scaron;nje Olge Kereke&scaron; i osamdesetrogodi&scaron;nje Julke Petrović.Ubistvo se dogodilo u noći između 22. i 23. septembra pro&scaron;le godine. Slobode su li&scaron;eni trojica Subotičana.</p>
Rešeno ubistvo dve sestre

Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo slobode su lišeni dvadesetšestogodišnji Osman S., četrdesetočetvorogodišnji Bela D. i četrdesetogodišnji Milan P. svi iz Subotice, uz krivičnu prijavu oni su sprovedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Subotici koji im je odredio pritvor do 30 dana.Subotička policija je ova teška ubistva razrešila u saradnji sa timom forenzičara i službenika kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Dve sestre Olga i Julka živele su same u kući na adresi Pačirski put broj 39. One su bile napadnute u porodičnoj kući i pokradene.Dve sestre su napadnute nožem i izbodene. Olga na licu mesta podlegla povredama, dok je kolima hitne pomoći Julka, tog kobnog septembarskog dana oko 9 časova i 15 minuta dovežena na Hitan prijem opšte bolnice, gde joj je ukazana lekarska pomoć, a usled teških povreda preminula u subotičkoj bolnici 22.10. prošle godine.

Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2785
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.