Komentara: 0
Pregleda: 1929
Foto

Republičko takmičenje srednjih elektrotehničkih škola održano u MESŠC-u

29.05.2023. u 12:19h
Izvor: Subotica.com
U Tehničkoj školi "Ivan Sarić" je u subotu, 27. maja održano 27. Republičko takmičenje elektrotehničkih škola iz cele Srbije. Učestvovalo je 142 učenika iz 27 škola.
Republičko takmičenje srednjih elektrotehničkih škola održano u MESŠC-u

Učenici su se takmičili u četiri kategorije: Osnove elektrotehnike 1, Osnove elektrotehnike 2, Elektronika i Energetska elektronika. 

 Želim da čestitam svim učesnicima koji su se kvalifikovali za ovo takmičenje. Vaša strast, rad i posvećenost su vas doveli do ove tačke, gde se takmičite protiv najboljih iz cele zemlje. Bez obzira na to ko će odneti pobedu, vi ste već pobednici jer ste pokazali hrabrost i odlučnost da preuzmete izazov i dostignete vrhunski nivo u elektrotehnici. Ovo takmičenje je važno jer podstiče inovacije, kreativnost i razmenu znanja među mladim ljudima - poručio je takmičarima Željko Rajčić direktor Tehničke škole "Ivan Sarić" pre početka takmičenja.

Republičko takmičenje srednjih elektrotehničkih škola održano u MESŠC-uStručne komisije su pažljivo vrednovale učeničke radove i pokazano znanje. Ostvareni su sledeći rezultati: U kategoriji OET1 1. mesto je zauzeo učenik Veljko Iđuški iz Sombora, 2. mesto – Aleksandar Vuk Milovanović iz Novog Sada, 3. mesto – Mihajlo Manić iz Kraljeva. U kategoriji OET2 1. mesto je zauzeo učenik Luka Jovanović iz Beograda, 2. mesto – Anđela Jočić iz Beograda, 3. mesto – Petar Stojević iz Vranja. U kategoriji Elektronika 1. mesto je zauzeo učenik Ivan Maksić iz Smederava, 2. mesto – Luka Marković iz Kraljeva, 3. mesto – Marko Stojić iz Novog Sada. U kategoriji Energetska elektronika 1. mesto je zauzeo učenik Ivan Živić iz Smedereva, 2. mesto – Luka Đorđević iz Beograda, 3. mesto – Janko Obradović iz Kraljeva.

Republičko takmičenje srednjih elektrotehničkih škola održano u MESŠC-u

U ukupnom plasmanu najbolje rangirana škola je ETŠ „Nikola Tesla“ Beograd, drugo mesto pripalo je ESTŠ „Nikola Tesla“ Kraljevo, treće mesto Tehničkoj školi Smederevo.

Učenici su, kako i dolikuje, pokazali visok nivo znanja, mentori posvećenost, profesionalnost i ljubav prema svom poslu, a Tehnička škola „Ivan Sarić“ i njeni zaposleni su se još jednom dokazali kao dobri domaćini i uspešni organizatori.

Izvor: Subotica.com
Svečano otvaranje 27. Republičkog takmičenja elektrotehničkih škola Svečano otvaranje 27. Republičkog takmičenja elektrotehničkih škola Svečano otvaranje 27. Republičkog takmičenja elektrotehničkih škola Svečano otvaranje 27. Republičkog takmičenja elektrotehničkih škola Svečano otvaranje 27. Republičkog takmičenja elektrotehničkih škola Svečano otvaranje 27. Republičkog takmičenja elektrotehničkih škola Svečano otvaranje 27. Republičkog takmičenja elektrotehničkih škola Svečano otvaranje 27. Republičkog takmičenja elektrotehničkih škola
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 meseci i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1929
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

željko rajčić

republičko takmičenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.