Komentara: 0
Pregleda: 1881

Repertoar pozorišta "Kostolanji Deže" za april

03.04.2018. u 12:48h
Izvor: Subotica.com
Tokom ovog meseca u pozorištu "Kostolanji Deže", subotička publika će biti u prilici da pogleda osam predstava, od čega jednu premijeru i jedno gostovanje, a takođe će biti organizovana i dva koncerta.
Repertoar pozorišta "Kostolanji Deže" za april

Pozorišni repertoar za ovaj mesec, otvoriće predstava "Urbi et orbi" Andraša Urbana u četvrtak, 5. aprila, s početkom u 19 časova i 30 minuta, dok će se dan kasnije igrati "Piaf-marche" u režiji Kinga Mezei.

Koncert grupe Iskon održaće se u nedelju, 8. aprila, a naredne sedmice u pozorištu "Kostolanji Deže" nastupiće Silad Mezei Septet.

Premijera predstave "Gorski Divovi" u režiji Paola Mađelia, igraće se u subotu, 21. aprila, a reprizu predstave subotička publika biće u prilici da pogleda u naredna dva dana, 22. i 23. aprila. Gostovanje budimpeštanskog teatra s predstavom "Osamnaest" igraće se na sceni 24. aprila. Ova predstava je samo na mađarskom jeziku.

Ljubitelji pozorišnog sadržaja će tokom aprila biti u prilici da pogledaju još i predstave "Oblak u pantalonama" Kokana Mladenovića, "The end" Andreja Boka, monodramu Gabora Mesaroša "Karton i karfiol" prema poeziji Otoa Tolnaija i predstavu "U tvom zagrljaju" samo na mađarskom jeziku.

Repertoar pozorišta "Kostolanji Deže" za april

Bjagajna pozorišta je otvorena radnim danima od 11 do 13 časova, a na dan predstave i od 18 časova. Za informacije i rezervacije možete pozvati na broj telefona 024 555 255, 024 531 991 ili na 065 543 3203.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1881
Povezane teme

predstava u pozorištu

pozorište

subotica pozorište

pozorište deže kostolanji

pozorišna predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.