Komentara: 1
Pregleda: 1847

Repertoar Narodnog pozorišta za novembar

30.10.2020. u 10:37h
Izvor: Subotica.com
Tokom novembra glumci Narodnog pozorišta Subotica izvešće 11 predstava na sceni "Jadran", pre svega novih, te će ljubitelji pozorišta koji nisu uspeli da se domognu karata za premijere, narednog meseca biti u prilici da pogledaju predstave "Klamov rat", "Mesec iznad Bafala", "Ožalošćena porodica" i "Ko se boji Virdžinije Vulf".
Repertoar Narodnog pozorišta za novembar

Pozorišni repertoar za naredni mesec otvoriće predstava "Klamov rat" Drame na mađarskom jeziku 3. novembra, a narednog dana igraće se predstava "Mesec iznad Bafala" Drame na srpskom jeziku, koja će na repertoaru biti još 14. i 20. novembra.

Predstava Drame na mađarskom jeziku "Ožalošćena porodica" igraće se 5. novembra, dok će predstava Drame na srpskom jeziku "Ko se boji Virdžinije Vulf" biti na repertoaru 7, 27. i 28. novembra.

Publika će tokom novembra moći i da pogleda neke od predstava iz prethodnih pozorišnih sezona, kao što su "Crni Petar" (9. novembar), "Radnička hronika" (10. novembar), "Novi svet" (13. novembar), "Dama iz Maksima" (17. novembar), "Sakati Bili sa Inišmana" (18. novembar), "Ljubičasti bagrem" (19. novembar) i "Govorna mana" (21. novembar).

Kako su usled epidemije korona virusa kapaciteti pozorištne sale prepolovljeni, iz ove kulturne ustanove pozivaju publiku da na vreme rezerviše karte. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni pozorišta svakog dana od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1847

Povezana vest

Povezane teme

Narodno pozorište

predstava u pozorištu

pozorište

pozorišna predstava

repertoar narodnog pozorišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.