• Pregleda: 2950

Repertoar Narodnog pozorišta za jun

Na Sceni Jadran tokom juna održaće se četiri predstave i dva gostujuća teatra. U ovom mesecu pozorišna publika biće u prilici da pogleda jednu premijeru.
Repertoar Narodnog pozorišta za jun

Poslednji pozorišni repertoar u ovoj sezoni, biće otvoren u petak, 2. juna, premijerom predstave "Prah" po tekstu mađarskog dramaturga György Spiró. Predstava je titlovana na srpski jezik i biće reprizirana tri puta, prvi put već sutradan, 3. juna, a potom 7. i 15. juna. 

Ljubitelji pozorišnog sadržaja će na Sceni Jadran biti u prilici da pogledaju još i predstave "Gerincbantalmak", koja je titlovana na srpski jezik, "Sumnjivo lice" Branislava Nušića i predstavu "Dva u jedan" po tekstu Rej Kunija, kojom će se i završiti pozorišna sezona.

Scena Jadran će tokom juna ugostiti dve predstave  "Vrla nova 2061." i "Amadeus".

Predstava "Csak egy szoval mondd", titlovana na srpski jezik, biće izvedena 12. i 13. juna u art galeriji "Klein House", koja se nalazi u  Štrosmajerovoj ulici br. 9.

Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Duga devetka Odgovori
Браво! Свака част за вест. Све похвале за марљиве новинаре! Па ви сте феноменални!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.