Komentara: 0
Pregleda: 3691

Repertoar Narodnog pozorišta za januar

12.01.2015. u 10:21h
Izvor: Subotica.com
Subotičko Narodno pozorište program u januaru počinje od četvrtka, 15. januara, 19. izvođenjem predstave "Mister dolar". Tokom petnaestak dana januara Drama na srpskom jeziku izvešće ukupno 9 predstava, dok će Drama na mađarskom izvesti 7 predstava na sceni Jadran uz dva gostovanja.
Repertoar Narodnog pozorišta za januar

Ono što je izvesno je da u januaru neće biti premijera, ali biće izvedene neke subotičkoj publici dobro poznate predstave koje su privukle veliko interesovanje tokom prethodne godine, kao što su Draga Jelena Sergejevna, Mister dolar, Glorija, Glasine, Koštana i Čudo u poskokovoj dragi.

Kao i u prethodnih godina projekciju su u standardnom terminu od 19,30 časova, ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova pa sve do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Kao i tokom 2014. godine sajt subotica.com u saradnji sa Narodnim pozorištem planira podelu ulaznica za predstave koje se izvode na sceni Jadran, kako za predstave na srpskom i mađarskom, tako i za gostovanja van govornog područja naše sredine.

Repertoar za januar

Repertoar Narodnog pozorišta za januar

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3691

Povezana dešavanja

Povezane teme

Narodno pozorište

pozorišna predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.