Komentara: 0
Pregleda: 4363

Repertoar Narodnog pozorišta za februar

31.01.2020. u 14:28h
Izvor: Subotica.com
Repertoar Narodnog pozorišta za februar

Na repertoaru dve pozorišne drame na sceni "Jadran" u mesecu februaru naćiće se šesnaest izvođenja. Februarski program otvara u subotu peto izvođenje predstave "Sakati Bili sa Inišmana", dok će nedavno nagrađena predstava "Radnička hronika" u narednih mesec dana biti odigrana dva puta. Među ostalim predstavama Drame na srpskom jeziku naćiće se pozorišni komadi "Zla žena", "Konopac", "Sumnjivo lice", "Dva u jedan" i " Govorna mana".

Repertoar Narodnog pozorišta za februar

Iz predstave "Radnička hronika"

Što se tiče Drame na mađarskom jeziku, na daskama koje život znače biće održano šest predstava, a sve će biti titlovane na srpski jezik.

Sve predstave počinju u standardnom terminu, od 19,30 časova. Ulaznice po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na blagajni pozorišta, svakog dana od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Đaci, studenti i penzioneri imaju mogućnost da kupe ulaznice sa popustom i one koštaju 250 dinara.

Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4363
Povezane teme

Narodno pozorište

scena jadran

pozorišna predstava

repertoar narodnog pozorišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.