Komentara: 1
Pregleda: 3154

Repertoar Narodnog pozorišta za april

03.04.2018. u 12:46h
Izvor: Subotica.com
Tokom aprila u Narodnom pozorištu Subotica igraće se 18 predstava, na dve scene. U ovom mesecu pozorišna publika će biti u prilici da pogleda i četiri gostovanja.
Repertoar Narodnog pozorišta za april

Pozorišni repertoar za ovaj mesec, otvoriće predstava "A Vihar" Vilijema Šekspira večeras, 3. aprila, na sceni Jadran, dok će repriza biti 23. aprila. 

Predstava gostujućeg HKC "Bunjevačko kolo", "Ča Grgina huncutarija" igraće se na sceni Jadran 15. aprila, s početkom u 19 časova i 30 minuta. Osim ovog, u Narodnom pozorištu gostovaće i Srpsko narodno pozorište iz Novog Sada, s predstavom "Laža i paralaža", koja će se na sceni Jadran igrati 18. aprila, a dan kasnije na istoj sceni gostovaće GK "Joza Ivankić" iz Vinkovaca s predstavom "Vrzino kolo". Pred kraj meseca, 26. aprila, na sceni Jadran gostovaće i Narodno pozorište iz Sombora, koje će izvesti predstavu "Maestro" po tekstu Milivoja Mlađenovića.

Ljubitelji pozorišnog sadržaja će na sceni Jadran biti u prilici da pogledaju još i predstave "Kokoška" Nikolaja Kodalja, "Govorna mana" Gorana Markovića, "Sumnjivo lice" Branislava Nušića, "Glasine" Nila Sajmona, "Avgust u okrugu Osejdž" Trejsi Letsa, predstavu "Dva u jedan" po tekstu Reja Kunija i "Sumnjivo lice" po tekstu Branislava Nušića.

Na istoj sceni, tokom aprila, igraće se još nekoliko predstava na mađarskom jeziku, među kojima su "Prah", "Kemping", "Fekete Kiralynok", "Tapasztalt asszony""Gerincbantalmak" i "Picasso Kalandjai". Sve predstave koje se izvode na mađarskom su titlovane na srpski jezik.

Predstava "Csak egy szoval mondd", titlovana na srpski jezik, biće izvedena 14. aprila, u art galeriji "Klein House".

Repertoar Narodnog pozorišta za april

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti po ceni od 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 3154
Povezane teme

Narodno pozorište

predstava u pozorištu

pozorište

subotica pozorište

pozorišna predstava

repertoar narodnog pozorišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.