Komentara: 6
Pregleda: 3180

Renoviranje skejt parka

05.05.2012. u 20:49h
Izvor: RTV Yueco
Skejt park u Subotici, sportskog kluba ekstremnih sportova Spartak, trenutno je u fazi renoviranja, zahvaljujući Web portalu grada Subotica koji je pokrenuo inicijativu za učestovanje u projektu Balkanskog fonda za lokalne inicijative. Na obnovi infrastrukture u skejt parku rade isključivo članovi kluba, i prema njihovim rečima za tri nedelje, obnovljeni skejt park svečano će biti otvoren.
Renoviranje skejt parka

Članovi sportskog kluba extremnih sportova Spartak sami rade na izradi novih, ili renoviranju starih sprava u skejt parku. Njihov klub broji nešto više od 100 članova, teško izlaze na kraj sa finansijama, tako da im je ova pomoć, od 350 hiljada dinara, koju su dobili zahvaljujući projektu popularizacije ekstremnih sportova dobro došla.

Klub je dobio finansijsku pomoć zahvaljujući Web portalu grad Subotica, koji je aplicirao za projekat kod Balkanskog fonda za lokalne inicijative. Uz pomoć tog novca, obezbediće se novi elementi u parku, ali i rekonstruisati postojeći.

Za tri nedelje trebalo bi da bude svečano otvaranje renoviranog skejt parka, ali će se pre toga sprovesti testiranje sprava, koje će uradiit najbolji vozači iz regiona.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3180
Povezane teme

skejt park

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.