Komentara: 0
Pregleda: 5246

Renoviranje centra za socijalni rad

17.05.2011. u 19:42h
Izvor: RTV Yueco
Renoviranje centra za socijalni rad

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić obišao je radove na zgradi Centra za socijalni rad, za koje je iz budžeta grada izdvojeno milion dinara. Renovinaranje poda u velikom hodniku, sanitarnog čvora, krečenje i zamena krova na garažama za službena vozila, trebalo bi da bude završeno za 37 dana. Ovo nije prva investicija u ovom centru, jer je u martu ove godine takođe iz budžeta izdvojeno 150 hiljada dinara za nabavku računarske opreme.

Radove su obišli, osim gradonačelnika, i predsednik skupštine grada Slavko Parać i direktor Centra za socijalni rad Milutin Blažić. Tokom 2010. godine usluge ovog centra koristilo je 8 hiljada građana. Nakon rekontrukcije unutrašnjosti objekta korisnici cetra imaće još bolje uslove.

Subotica ima razvijenu mrežu koja brine o socijalnim potrebama građana, rekao je gradonačelnik Subotice, ali nikada ne može da se sustigne nivo potreba koje građani imaju u odnosu na socijalnu zaštitu.

Po zakonu o socijalnoj zaštiti lokalna samouprava je osnivač Centra za socijalni rad. Gradsko veće je prepoznalo potrebu oko poboljšanja uslova u socijalnoj zaštiti i usaglasilo se da za ovu godinu iz budžeta izdvoji milion i 500 hiljada dinara za potrebe Centra za socijalni rad. Radovi na rekonstrukciji zgrade biće završeni za 37 dana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5246
Povezane teme

Saša Vučinić

centar za socijalni rad

maja biači

milutin božić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.