Komentara: 1
Pregleda: 4395

Renovirana sala MZ "Novi Žednik"

03.05.2012. u 17:17h
Izvor: RTV Yueco
Predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije, Dušan Bajatović juče je posetio Novi Žednik, Tavankut i Ljutovo. Bajatović je istakao da se zalažu za socijalnu pravdu i za društvo jednakih šansi, što znači da se leče bolesni, školuju pametni i vladaju najbolji.
Renovirana sala MZ "Novi Žednik"

Predsednik PO SPS-a je svečano otvorio renoviranu društvenu salu u sklopu MZ Novi Žednik. Renovirana je sala, sanitarni čvorovi i ubuduće će meštani moći da salu koriste za organizovanje raznih proslava i dođaja. Pokrajinski odbor SPS-a je u investiciju uložio milion dinara.

Nakon Novog Žednika, Socijalisti su održali i kratku konvenciju u Domu kulture u Tavankutu, gde je generalni direktor “Srbijegasa” još jednom ponovio da će pomoći revitalizaciju Medoprodukta. Bajatović je rekao da je u planu da se Medoprodukt revitalizuje kao preduzeće “Agroživ”.

Nakon Tavankuta obišli su Ljutovo, gde su imali priliku da se upoznaju sa tehnikama pečenja Ljutovačke rakije koja je nekada bila brend ovog kraja, a u planu je da ponovo postane.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 dana
Komentara: 1
Pregleda: 4395
Povezane teme

sps

sps subotica

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.