Komentara: 0
Pregleda: 1805

Renoviran Dom kulture u Maloj Bosni

30.04.2012. u 17:14h
Izvor: RTV Yueco
Gradonačelnik Subotice je svečano otvorio renovirane prostorije Doma kulture u Mesnoj zajednici "Mala Bosna". Grad je za drugu fazu rekonstrukcije objekta izdvojio četiri miliona dinara. Radovi na rekonstrukciji Doma kulture u Maloj Bosni su počeli 2010.godine i za prvu fazu radova Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine je izdvojio pet miliona dinara, a za rekonstrukcija krova obezbeđeno je još 2,7 miliona dinara.
Renoviran Dom kulture u Maloj Bosni

Dom kulture u Mesnoj zajednici “Mala Bosna” izgrađen je 1949.godine. Veći deo objekta je renoviran i ostalo je još da se uredi bina.

Prilikom obilaska objekata gradonačelnik je istakao da je mesna zajednica obnovi zgrade postavila kao prioritet. Domovi kulture su mesta okupljanja mladih i starih i gde se uglavnom odigravaju sva dešavanja u selu.

U Maloj Bosni je budžetskim novcem unapređena sportska infrastruktura. Izgrađeni su tereni za košarku, rukomet, odnosno mali fudbal, a izgrađeno je i dečije igralište.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1805
Povezane teme

Saša Vučinić

dom kulture mala bosna

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.