Komentara: 1
Pregleda: 2007

Remi fudbalera Spartaka i Rada

08.05.2017. u 10:18h
Izvor: RTV
Spartak i Rad podelili su bodove u susretu 34. kola Super lige Srbije u fudbalu. Spartak je tako prekinuo negativan skor od tri uzastopna poraza od Rada. dok je Rad prekinuo neugodnu seriju od tri poraza.
Remi fudbalera Spartaka i Rada

Iako je utakmica u Subotici obilovala prilikama, golova nije bilo. Oba tima su u prvom poluvremenu propustila niz prilika, od kojih izdvajamo šansu Veselinovića već u drugom minutu susreta za Rad, odnosno stativu Torbice sa 30 metara za Spartak.

Nešto slabiji tempo viđen je drugom poluvremenu, ali su oba tima stvarala šanse, pa je tako Spartak bio najbliži golu u 64. minutu kada je šut Mudrinskog odbranio Mirković a Krefl u nastavku akcije nije uspeo da smesti loptu u gol, dok je kod gostiju najbolja prilika viđena u 68. minutu kada je Bainović šutirao sa 40 metara, ali nije pogodio mrežu intervencijom Ostojića.

U nadoknadi vremena Mirković je skinuo s glave lopu rezervisti Spartaka Puroviću, tako da je završeno podelom bodova koja više znači Beograđanima.

Spartak je posle ovog kola i dalje drugi, iza Čukaričkog, na tabeli Plej auta sa 26 bodova, dok je Rad dva mesta niže sa osvojenih 19 bodova.

U narednom kolu Spartak gostuje proplasiranom Čukaričkom (13. maj u 19 časova).

Izvor: RTV
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2007
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.