Komentara: 4
Pregleda: 2216

Rekonstruiše se zgrada MZ "Palić"

01.04.2014. u 05:00h
Izvor: RTV Yueco
U toku si radovi na rekonstrukciji zgrade Mesne zajednice “Palić”. Prošle godine su počeli radovi na zameni krova, a sada se rekonstruiše kompletna fasada objekta, kao i unutrašnjost. Investitor je grad, a radovi bi trebalo da budu završeni do prvog maja.
Rekonstruiše se zgrada MZ "Palić"

Gizela Deak je oduševljena što se rekonstruiše zgrada mesne zajednice. Dopada joj se što će izgledati kao pre 100 kada je i sagrađena.

U Mesnoj zajednici objašnjavaju da je zgrada zaštićena i da se svi radovi odvijaju u dogovoru sa Međuopštinskim zavodom za zaštitu spomenika. Rekonstruiše se ceo objekat i izgledaće kao pre 103 godine kada je sagrađena. Objekat je svake godine propadao i radovi su bili neophodni, smatraju u mesnoj zajednici.

Ova faza radova košta 2,7 miliona dinara, a novac je obezbedio grad, dok za radove na krovu Ministarstvo regionalnog razvoja je izdvojilo 1,7 miliona dinara.Zbog radova na zgradi mesna zajednica neće raditi u četvrtak i petak.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2216
Povezane teme

palić

mz palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.