Komentara: 40
Pregleda: 8582
Foto

Rekonstruisana OŠ "Jovan Jovanović Zmaj"

04.12.2018. u 17:16h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Bogdan Laban obišao je Osnovnu školu “Jovan Jovanović Zmaj”, u kojoj su završeni radovi na zameni spoljne stolarije, kao i rekonstrukciji zapadne fasade. Ukupna vrednost radova je 13,5 miliona dinara, a sredstva su zajednički obezbedili Grad i Ministarstvo privrede.
Rekonstruisana OŠ "Jovan Jovanović Zmaj"

Stari drveni prozori i vrata na školskom objektu, izgrađenom 1950. godine, zamenjeni su novom PVC stolarijom, a renovirana je i fasada prema Mlečnoj pijaci. Obnavljanje škole podržalo je Ministarstvo privrede, koje je izdvojilo 5,5 miliona, dok je Grad obezbedio oko 8 miliona dinara. Prilikom obilaska škole, gradonačelnik Bogdan Laban obećao je da će i u narednom periodu biti nastavljeno zajedničko ulaganje u školske objekte.

- Nastavićemo sa zajedničkim ulaganjima u toj vertikali Republika, Pokrajina i Grad i siguran sam da ćemo i u budućnosti nastaviti sa ovim tempom da bi smo, kako našim najmlađim stanovnicima, našim učenicima, a tako i nastavnicima i učiteljima obezbedili uslove za rad na visokom nivou. Mislim da možemo biti ponosni na ono što radimo poslednjih nekoliko godina i siguran sam da ćemo uz pomoć našeg nastavnog osoblja uraditi još mnogo više stvari - rekao je gradonačelnik.

Rekonstruisana OŠ "Jovan Jovanović Zmaj"

Direktorka škole, Klaudija Gubić Šelken, zahvalila se Gradu na uloženim sredstvima i istakla da su ovi radovi među najvećim, koji su izvedeni u poslednjih deceniju i po.

- Zahvaljujem se Gradu što su uvideli našu potrebu da dotrajale prozore zamenimo novim, a i fasadu sa ulične strane, pre svega zbog bezbednosti dece i prolaznika – rekla je Gubić Šelken.

Školu “Jovan Jovanović Zmaj” pohađa blizu 600 đaka, koji su raspoređeni u 28 odeljenja.

Rekonstruisana OŠ "Jovan Jovanović Zmaj"

Izvor: Subotica.com
Obilazak renovirane OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Obilazak renovirane OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Obilazak renovirane OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Obilazak renovirane OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Obilazak renovirane OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Obilazak renovirane OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Obilazak renovirane OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Obilazak renovirane OŠ "Jovan Jovanović Zmaj"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 40
Pregleda: 8582
Povezane teme

osnovna škola jovan jovanović zmaj

klaudija šelken

bogdan laban

rekonstrukcija fasade

zamena stolarije

obnova škole

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.