Komentara: 24
Pregleda: 6972

Reklamni panoi na Radijalcu se izmeštaju sa strane

11.12.2019. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
Nakon nekoliko sedmica od postavljanja i prvih negodovanja građana na svetleće reklamne panoe postavljene na središnjem delu glavnog šetališta na Radijalcu, osluškujući komentare i reakcije građana, zakupac je podneo zahtev da o svom trošku izmesti reklame sa strane. Ovaj zahtev je konačno i odobren.
Reklamni panoi na Radijalcu se izmeštaju sa strane

Kao što smo izvestili krajem protekle sedmice, upućena je incijativa od strane zakupca oglasnog prostora, sa molbom da se dozvoli pomeranje lokacija svetlećih panoa, prvobitno centralno postavljenih, izvan šetališnog dela na zelenu površinu, gde neće ometati korisnike šetališta, ali i bolje se uklopiti u ambijent jedne od najlepših aleja u Srbiji.

Gostujući u emisiji "In medias res" RTV Yueco, direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Predrag Radivojević, rekao je da je ova inicijativa odobrena i da će se zakupcu omogućiti, kroz izmenu plana i pribavljanje dozvola, da pomeri panoe sa strane, o svom trošku.

- Zakupac nam se obratio sa molbom za promenu urbanističkih uslova. Analizirali smo tu mogućnost, ustanovili da postoje tehničke mogućnosti i doneli odluku da omogućimo Zakupcu izmenu urbanističkih uslova u tom delu, da, o svom trošku, uradi neophodne izmene - rekao je tom prilikom Radivojević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 meseci i 4 nedelje
Komentara: 24
Pregleda: 6972
Povezane vesti
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.