Komentara: 5
Pregleda: 2328

Regresiranje mesečnih karata za srednjoškolce putnike

21.07.2023. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Srednjoškolci koji stanuju na teritoriji Grada Subotice i ove godine imaju mogućnost da mesečnu kartu kupe po regresiranoj ceni u iznosu od 1.800 dinara, dok će učenici koji nisu u mogućnosti da plate mesečnu, uz odgovarajuću dokumentaciju, biti osobođeni plaćanja.
Regresiranje mesečnih karata za srednjoškolce putnike

Srednjoškolci koji stanuju na teritoriji Grada Subotice i pohađaju neku od subotičkiih srednjih škola, mesečne karte za putovanje rešavaće se u školama u koje su upisani.

Srednjoškolci iz Subotice, koji putuju u Bačku Topolu, Kanjižu, Sombor, Novi Kneževac ili neku drugu opštinu zahteve za regresirane mesečne karte predavaće u Gradskom uslužnom centru Grada Subotice, od 20. jula do 15. avgusta. Potvrde će se izdavati od 23. do 31. avgusta. Ukoliko učenici ne završe praksu ili upis u naredni razred do ovog datuma, potvrde će se izdavati i naknadno.

Učenici lošeg materijalnog stanja, koji nisu u mogućnosti da plaćaju cenu regresirane mesečne karte treba da se obrate Centru za socijalni rad grada Subotice, Alekse Šantića broj 27 za oslobađanje plaćanja učešća za cenu mesečne karte.

Učenicima srednjih škola koji su upisani u susedne gradove i opštine na obrazovne profile koji su verifikovani u srednjim školama na teritoriji Grada Subotice, putni troškovi se ne participiraju. Izuzetno od stava 1 ovog člana, putni troškovi se participiraju ako u školskoj godini nije otvoreno odeljenje verifikovanog obrazovnog profila na nastavnom jeziku na kojem učenik pohađa nastavu. Ukoliko je obrazovni profil u međuvremenu verifikovan u Subotici, nastavlja se participacija. Učenicima srednjih škola koji ponavljaju razred, putni troškovi se ne participiraju.

Više informacija o regresiranju mesečnih karata za srednjoškolce kao i o neophodnoj dokumentaciji možete pronaći u Obaveštenju Sekretarijata za društvene delatnosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 1 nedelju
Komentara: 5
Pregleda: 2328
Povezane teme

regresiranje troškova

srednja škola

mesečna karta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.