Komentara: 8
Pregleda: 4395

Reagovanje na tekst "Gerontološki dom građen bez dozvole"

27.04.2015. u 16:18h
Izvor: Subotica.com
Iz Sekretarijata za građevinarstvo grada Subotice reagovano je na tekst „Gerontološki dom građen bez dozvole“, koji je objavljen na našem portalu u četvrtak, 23. aprila.
Reagovanje na tekst "Gerontološki dom građen bez dozvole"

U tekstu pod nazivom "Gerontološki dom građen bez dozvole", koji je preuzet sa sajta RTV i objavljen na internet portalu Subotica.com su iznete nekompletne informacije u vezi podnošenja zahteva za dobijanje građevinske dozvole Sekretarijatu za građevinarstvo od strane Gerontološkog centra Subotica, navodi se u zvaničnom obraćanju Sekretarijata za građevinarstvo grada Subotice, koje u celosti prenosimo u nastavku:

"U vesti objavljenoj na sajtu Subotica.com, 23. aprila 2015. godine, pod nazivom "Gerontološki dom građen bez dozvole" navedena je izjava direktora Gerontološkog centra da je "Službi za građevinarstvo podnet zahtev za dozvolu 10. decembra 2014. godine" i da "Služba do kraja aprila nije sazvala Komisiju", odnosno nije izdala dozvolu."

"Radi pravilnog informisanja posetilaca sajta, obaveštavamo Vas da je Služba 15. decembra 2014. godine dostavila dopis investitoru, koji je on primio sledećeg dana, u kojem je tražila da se dokumentacija dopuni pošto se na osnovu podnete dokumentacije ne može izdati dozvola. Predstavnici investitora nisu od tog datuma reagovali do 21. aprila 2015. godine, kad su odustali od zahteva podnetog 10. decembra 2014. godine  i tog dana podneli novi zahtev sa novom dokumentacijom koji će, ukoliko je kompletan, biti rešen u roku od pet dana, kako i Zakon nalaže. Dokumentacija sa datumima i spiskom podnetih dokumenata nalazi se u arhivi Službe”, navodi se u reagovanju Sekretarijata za građevinarstvo grada Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4395

Povezane vesti

Povezane teme

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.