• Pregleda: 3684

Reagovanje na tekst "Gerontološki dom građen bez dozvole"

Iz Sekretarijata za građevinarstvo grada Subotice reagovano je na tekst „Gerontološki dom građen bez dozvole“, koji je objavljen na našem portalu u četvrtak, 23. aprila.
Reagovanje na tekst "Gerontološki dom građen bez dozvole"

U tekstu pod nazivom "Gerontološki dom građen bez dozvole", koji je preuzet sa sajta RTV i objavljen na internet portalu Subotica.com su iznete nekompletne informacije u vezi podnošenja zahteva za dobijanje građevinske dozvole Sekretarijatu za građevinarstvo od strane Gerontološkog centra Subotica, navodi se u zvaničnom obraćanju Sekretarijata za građevinarstvo grada Subotice, koje u celosti prenosimo u nastavku:

"U vesti objavljenoj na sajtu Subotica.com, 23. aprila 2015. godine, pod nazivom "Gerontološki dom građen bez dozvole" navedena je izjava direktora Gerontološkog centra da je "Službi za građevinarstvo podnet zahtev za dozvolu 10. decembra 2014. godine" i da "Služba do kraja aprila nije sazvala Komisiju", odnosno nije izdala dozvolu."

"Radi pravilnog informisanja posetilaca sajta, obaveštavamo Vas da je Služba 15. decembra 2014. godine dostavila dopis investitoru, koji je on primio sledećeg dana, u kojem je tražila da se dokumentacija dopuni pošto se na osnovu podnete dokumentacije ne može izdati dozvola. Predstavnici investitora nisu od tog datuma reagovali do 21. aprila 2015. godine, kad su odustali od zahteva podnetog 10. decembra 2014. godine  i tog dana podneli novi zahtev sa novom dokumentacijom koji će, ukoliko je kompletan, biti rešen u roku od pet dana, kako i Zakon nalaže. Dokumentacija sa datumima i spiskom podnetih dokumenata nalazi se u arhivi Službe”, navodi se u reagovanju Sekretarijata za građevinarstvo grada Subotice.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
forest gamp Odgovori
Ako laze koza -ne laze rog.
Joksima Odgovori
Umesto da budu sreccni sto se uopste i gradi nesto oni samo hejtuju svaki potez snsa. Politika im pojela mozgove. Sve su to botine. Puna podrska gerentoloskom i nasim starim ljudima koji odsedaju tamo
Vesko Odgovori
Ja bi bio radostan da i Pozoriste izgradamo bez dozvole, ali to nece mo odmah docekati,
mislim na one koji su u srednjoj dobi.
Safet Odgovori
A sta kao ti bi vesko isao kao u pozoriste? Sta ce tebi pozoriste nisi dva puta bio u pozoristu i sad ti kao fali? Iso si ti u kafane tamo iza pozorista i to tebi fali...
Nemojte molim vas da pricate foliranja...
Sting Odgovori
Joksima. ajd šuti. Gerontoloski u rukama druge stranke a ne sns. Ako nemaj pojma onda šuti
niko Odgovori
mirko baic je bio u pravu zapoceli su gradnju bez dozvole;ovo je opomena za sve koji ne postuju zakon i procedure.ako obican gradjanin treba da nabavlja razne dozvole kada nesto gradi neka i institucije nabave
gospa Odgovori
Samo kad se otkriju sve brljotine dr. Džeja biće frkice...
miljenko Odgovori
sting kako moze gerentoloski da bude u bilo cijim rukama ne lupaj gluposti. cuj ovog u necijim rukama...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.