• Pregleda: 3338

Reagovanje Ljubena Hristova

Reagovanje Ljubena Hristova

Na jučerašnju izjave nekadašnjeg člana GrO SDPS-a Stipana Ćakića, u kojoj se navodi da v.d predsednik GrO SDPS-a Ljuben Hristov smatra osobe sa invaliditetom nebitnima za funkcionisanje gradskog odbora, reagovao je danas Hristov.

On navodi da nekadašnji predsednik GrO Dejan Antić i dalje stoji iza postupaka bivših članova, jer ne može da se pomiri sa činjenicom da ga pravosudni organi terete za zloupotrebu službenog položaja.

Dejan Antić nije bio u mogućnosti da učestvuje u radu odbora 8 meseci zbog pritvora koji mu je određen i zbog toga ga je Izvršni odbor ove stranke 20. decembra 2012. godine razrešio dužnosti.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Srđan Olman
15
Cannibal Odgovori
"On navodi da nekadašnji predsednik GrO Dejan Antić i dalje stoji iza postupaka bivših članova, jer ne može da se pomiri sa činjenicom da ga pravosudni organi terete za zloupotrebu službenog položaja."

Сада је већ мало јасније због чега је Христов неоправдано оптужен за дисејблизам.
Socijaldemokrata Odgovori
Vadite reci van konteksta izjave gospodina ljubena!Niko nije vredjao osobe sa invaliditetom!SDP Srbije brani ljudska prava, i osnovno ljudsko pravo a to je pravo na rad, bez obzira da li ste invalid ili ne, svi imaju pravo na rad i svi su jednaki u ocima socijaldemokratije!Molim vas da u ime ljudskog dostojanstva prestanete sa vredjanjem, jer sa ovim medijskim ratom, stetimo ugledu jednih i drugih!SDP Srbije(Subotica) ce uvek podrzati osobe sa invaliditetom!
ZLONAMERNI Odgovori
Ovaj covek nije svestan svoje nesvesti, pa na jedno pitanje daje skroz neki drugi odgovor. Kakve veze imaju invalidi sa Antićem, jel i on invalid?
bivši član Odgovori
Ovo je čista politička inkvizicija i "lov na veštice". Na pitanje šta imate da kažete o jučerašnjoj izjavi bivših članova SDPS g. Hristov odgovara kao potparol tužilaštva i obrazlaže nam slučaj Dejana Antića. Zašto g Hristov svoju nesposobnost da održite gradski odbor na okupu branite činjenicom da je u toku neki sudski spor. U prethodnoj izjavi objašnjavate da su neki članovi isključeni jer su hteli da budu direktori, ko su ti članovi i čime to dokazujete, i ako je tako, zašto sebe niste isključili kada ste hteli da budete pomoćnik gradonačeknika? Bojim se da ste izgubili kompas u potpunosti, ako ste ga ikad i imali, i da će se vrlo brzo to i pokazati!! Politički nepotizam koji je u vašem slučaju izuzetno izražen, kao i kod još par osoba bliskih vama, prema sad već bivšim članovima SDPS, doveo je do toga da oni istupe iz g.o. i iz stranke uopšteno. Nemojte tražiti razloge i opravdanja zašto se to desilo u drugim ljudima!!! Na kraju, rećiću vam jedan citat koji svima vama možda pomogne za buduće delovanje : Ljudi kažu: ''Pamti pa vrati'', ja kažem: ''Pusti, svi će oni jednom naučiti svoju lekciju.''
Milutin Odgovori
Kakva socijaldemokratija. Rasim je vešto proširio svoju Sandžačku demokratsku partiju (SDP) na srpski deo glasačkog korpusa. Zar ne vidite da je i skraćenica praktično ista. Tako on, kada kaže SDP u stvari misli na svoju stranku u Sandžaku. Da li je neko dobio neko radno mesto, sem sandžaklija, koje je omogućeno iz Beograda?
SVEZNALICA Odgovori
Pa naravno Milutine da je dobio neko, dobio je predsednik SANDŽAČKE i istovremeno podpredsednik SOCIJALDEMOKRATSKE PARTIJE SRBIJE, izvesni Samir samozvani pravnik u Tržnici!!
PERO Odgovori
OPROSTI MU BOZE,NE ZNA STA RADI! Pa da li bi ikada Ti bio na mestu pomoćnika gradonačelnika ovo lepog grada da nije čoveka koga po nečijem nagovoru toliko blatiš? Osvesti se čoveče...OVAJ ODOZGO SVE GLEDA i radi danonoćno-nema godišnji odmor,nema vikend,nema pauzu za doručak i radi li radi...Zašto čoveku soliš nezaceljenu ranu? Imaš li bar toliko morala da se zapitaš šta sam ja to radio 2 godine uz kriminalca,a nisi se od njega odvajao.Nek Ti je srećno,ali nije Ti lako...moraš s tim živeti!
Hocu da znam! Odgovori
Gospodin Antić je [*...*]
Da li takav čovek treba da bude predsednik stranačkog odbora neke stranke? Bilo koje?
clan mesnog odbora Odgovori
Kakav sad 20-ti decembar? Zasto clanovi nisu obavesteni o tome? Ovaj Ljuben je [*...*]!!
instant Odgovori
Ovaj covek ne moze da zivi bez Antica kad ga toliko spominje. Ima li on drugi razlog osim Antica? Hristove nisi mozda pomislio da si ti tvojim dvolicnim ponasanjem oterao clanove? Ako vec trazis razlog, trazi ga u sebi a ne u drugima!
terzija Odgovori
Dragoljub Terzija
Poštovani članovi Gr.O SDPS izvinjavam se svima koji su se našli uvredjenim ili povredjenim na mom izlaganju.Naime nisam imao tu nameru ,nego sasvim drugu...
Pravda Odgovori
Ovi su svi prolupali, svi se bore za sopstvene interese ,od socijaldemokratije nema ništa,ovde je preovladala pohlepnost, sramno je da Antića niste isključili iz stranke čim su ga uhapsili,kako je moguće da se taj Antić obogati za par godina pred vašim očima, svi ste isti.
nana Odgovori
Pomoćnik Gradonačelnika LJ. Hristov je istovremeno član Gradskog Veća za PREDUZETNIŠTVO i desna ruka Gradonačelnika AFERIM.
student Odgovori
Spominjanje problema zaposlenih u ZR Željezničara u izjavi člana Gradskog veća zaduženog za preduzetništvo( u isto vreme i pomoćnika Gradonačelnika) pokazuje da on ne shvata da je taj problem najviše u njegovoj nadležnosti. Šta reći onima koji od njega očekuju pomoć , neka im je Bog na pomoći.
terzija Odgovori
to je to. nas arpad je bio jasan i rekao nemaaaaaa pitanja. Ziveo arpad koji neda pitanja, emir nas buduci direktor i svi moji drugari. Ja sam sa vama.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.