Komentara: 42
Pregleda: 5454

Reagovanje bivših članova SDPS-a

23.01.2013. u 20:23h
Reagovanje bivših članova SDPS-a

Bivši članovi gradskog odbora SDPS-a Subotica, oglasili su se danas povodom saopštenja v.d. predsednika GO SDPS-a Subotica, Ljubena Hristova, od 18. januara. Bivši član SDPS-a i predsednik Odbora za osobe sa invaliditetom ističe da je u ovom saopštenju izneto niz neistina, a njega je najviše uvredilo to što Hristov smatra osobe sa invaliditetom nebitnima za funkcionisanje gradskog odbora ove stranke i nedostojnim za vršenje bilo kakve funkcije.

Marija Bošković je jedna od bivših članica Pokrajinskog foruma žena SDP Srbije i član GrO SDPS Subotica. Ona se nada se da će budućnost pokazati ko će na pravi način provoditi ideju socijaldemokratije i da se nikad neće desiti da voljom pojedinaca ljudi budu izbačeni iz političkog delovanja. Takođe je naglasila da nastavlja svoj politički rad kroz građansku opciju socijademokratije u Subotici.

Stipan Ćakić smatra da je morao da se oglasi povodom saopštenja novog VD Predsednika GrO SDPS Subotice datog 18. januara jer je u istom izrečeno niz neistina, od kojih su najgore da je iz Izvršnog odbora izašlo 3 člana koji su najviše radili, a ostala su 4 člana, među onima koji su istupili je i on sam. Takođe Stipan Čakić je izneo informaciju da je iz te stranke izašlo 2/3 članova GrO SDPS Subotica, odnosno 18 od 28 članova.

Stipan Čakić kaže da pošto je i sam predsednik Odbora za osobe sa invaliditetom, najviše ih je uvredilo to što ih VD Predsednik smatra nebitnim članovima za funkcionisanje GrO i nedostojnim za vršenje bilo kakvih funkcija. U nastavku obraćanja kaže da su tražili je bila ljudskost, korektan odnos i uvažavanje, što su dobijali od bivšeg predsednika GrO SDPS Subotice. Stipan ističe da će oni podržati građansku opciju socijademokrata koja će nadaju se se poštovati ideju socijaldemokratije.

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 42
Pregleda: 5454

Povezane vesti

Povezane teme

socijaldemokratska partija

sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.