Komentara: 1
Pregleda: 2025

Razvojni fond Vojvodine predstavio nove uslove kreditiranja

11.05.2023. u 10:44h
Izvor: Subotica.com
Razvojni fond Vojvodine predstavio je u Regionalnoj privrednooj komori Subotica kreditne linije namenjene za finansiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, pravnih lica i preduzetnika. Sem promene kamatnih stopa, otvorene i nove kreditne linije.
Razvojni fond Vojvodine predstavio nove uslove kreditiranja

Regionalna privredna komora prezentovala je kredite koje nudi Razvojni fond Subotice, sa ciljem da se svi zainteresovani korisnici upoznaju sa promenama do kojih je došlo u prethodnom periodu. 

 - Svojim budućim korisnicima nudimo 15 kreditinih linija, od čega 8 za registrovana poljoprivredna gazdinstva (RPG) i 7 za pravna lica i preduzetnike. Svi naši konkursi su otvoreni tokom čitave godine, a osnovna promena do koje je došlo u prethodnom periodu tiče se kamate. usled nepovoljne finansijske situacije u Evropi i svetu više u ponudi nemamo fiksnu kamatnu stopu - kaže Dejan Slavujević, ispred Razvojnog fonda Vojvodine. 

Razvojni fond Vojvodine predstavio nove uslove kreditiranjaDruga novina jesu dve nove kredite linije - za klimatski održive investicije, kako za RPG tako i za pravna lica i preduzetnike. 

Sem toga, Dejan napominje je procedura odobravanja ovih kredita maksimalno uprošćena. 

 - Sve se može brzo završiti - nakon prvog poziva, i dostavljanja podataka, vrši se finansijska analiza, posle koje naše kolege izlaze na teren, gde vode pojedinca kroz postupak podnošenja zahteva. Potreban je svega jedan dolazak u Novi Sad radi popisivanja ugovora - dodaje Dejan.

Razvojni fond Vojvodine predstavio nove uslove kreditiranjaOsnovni uslovi za konkurisanje kredita za RPG jesu da se nalazi na teritoriji Vojvodine, da je korisnik mlađi od 70 godina, i da RPG ima aktivan status. Što se tiče kredita za pravna lica i preduzetnike, osnovni uslov je da ono posluje najmanje dve godine. 

O kreditima koje svojim budućim korisnicima nudi Razvojni fond Vojvodine, možete se detaljnije informisati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2025
Povezane teme

privreda subotica

regionalna privredna komora

razvojni fond vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.