Komentara: 0
Pregleda: 2750

Razigrana Dečja nedelja u „Mikiću“

14.10.2013. u 19:16h
Izvor: Subotica.com
Ima li lepše nedelje u školskoj godini od Dečje nedelje? „Mikićevci“ jednoglasno odgovaraju da nema!
Razigrana Dečja nedelja u „Mikiću“

Aktivnosti su bile šarolike. Ponedeljak je bio rezervisan za „čas je naš“ i turnire u fudbalu i odbojci. Utorak su učenici škole proveli u Beogradu i učionice zamenili lepotom Kalemegdana i posetom Muzeju Dositeja Obradovića i Vuka Karadžića. Dok su obilazili Muzej pozorišne umetnosti, pratio ih je glas Miloša Žutića pošto je upravo bila otvorena izložba posvećena ovom velikanu pozorišne umetnosti. Sreda je donela takmičenje u limbo densu i crtanje karikatura nastavnika.

“Ja imam talenat“je obeležio četvrtak, kao i stoni tenis i takmičenje u vožnji bicikla sa preprekama. Kućni ljubimci su zauzeli dvorište i umesto dečjih glasova,čuli smo papagaje i pse. Dan bez knjiga je bio rezervisan u petak. Da zadovoljstvo bude potpuno,pobrinule su se „Igre spretnosti“ gde su najbolji skakali u džakovima, jeli smoki bez ruku...

Razigrana Dečja nedelja u „Mikiću“

Sve što je lepo kratko traje,ali možda je i u tome čar. Đački parlament, koji je organizovao sve aktivnosti po želji učenika, ima težak zadatak da sledeće godine smisli nešto novo. Do tada „Mikićevci“ na učenje!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2750
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.