Komentara: 5
Pregleda: 3916

Raspisani konkursi za (su)finansiranje projekata iz oblasti društvenog i humanitarnog rada

18.02.2016. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Lokalna samouprava raspisala je juče dva javna konkursa za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata u oblasti društvenog i humanitarnog rada. Rok za podnošenje prijava je 3. mart 2016. godine.
Raspisani konkursi za (su)finansiranje projekata iz oblasti društvenog i humanitarnog rada

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata u oblasti društvenog i humanitarnog rada – nedostajućih usluga pomoći u kući i nege u kući na teritoriji Grada Subotice u 2016. godini.

Kako se navodi, konkurs se raspisuje za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata u oblasti društvenog i humanitarnog rada koji se odnose na realizaciju usluge pomoći u kući i nege u kući za stara, iznemogla, hronično obolela lica i druga lica koja nisu u stanju da se staraju o sebi.

Pravo podnošenja prijave za finansiranje ili sufinansiranje programa odnosno projekata u oblasti društvenog i humanitarnog rada imaju udruženja građana, neprofitne ustanove i neprofitne organizacije registrovane za obavljanje delatnosti društvenog i humanitarnog karaktera pod uslovom da im je registrovano sedište na teritoriji Grada.

Više ovom konkursu pogledajte na zvaničnom gradskom sajtu.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata u oblasti društvenog i humanitarnog rada za 2016. godinu.

Javni konkurs se raspisuje za programe i projekte u oblasti društvenog i humanitarnog rada koji su od javnog interesa i koji se finansiraju ili sufinansiraju iz budžeta Grada. Pod programima i projektima u oblasti društvenog i humanitarnog rada koji su od javnog interesa naročito se smatraju programi i projekti u oblastima socijalne zaštite, boračko-invalidske zaštite, zaštite i poboljšanja položaja lica sa invaliditetom, društvene brige o deci, podsticanja nataliteta, pomoći starima; zatim oblasti zdravstvene zaštite, zaštite interno raseljenih i izbeglih lica, kao i druge humanitarne programe u kojima udruženje isključivo i neposredno sledi javne potrebe.

Više ovom konkursu pogledajte na zvaničnom gradskom sajtu.

Rok za podnošenje prijave za oba konkursa je 3. mart 2016. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 3916
Povezane teme

konkurs

društveno korisni rad

konkurs za dodelu bespovratnih sredstava

konkurs za dodelu podsticajnih sredstava

javni konkurs

konkurs za finansiranje projekata

humanitarni rad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.