Komentara: 2
Pregleda: 4128

Raspisan konkurs za stipendiranje mladih talenata, učenika i studenata

31.03.2014. u 14:47h
Izvor: Subotica.com
Upravni odbor fondacije "Put ka znanju" je raspisao Konkurs za dodeljivanje stipendije iz sredstava Fonda mladim talentima, učenicima i studentima Grada Subotice. Konkurs je otvoren do 30. aprila.
Raspisan konkurs za stipendiranje mladih talenata, učenika i studenata

Fondacija "Put ka znanju" raspisala je Konkurs za dodeljivanje stipendije iz sredstava Fonda mladim talentima, učenicima i studentima Grada Subotice radi finansiranje studenata i učenika osnovnih i srednjih škola na takmičenjima i smotrama u zemlji i inostranstvu, dodeljivanja nagrada učenicima i studentima ostvarenim za postignute rezultate tokom školovanja i obrazovanja, kao i osvojenih na takmičenjima u okviru obrazovnog sistema i podizanja nivoa mentorskog i timskog rada, poboljšanje tekuće opremljenosti sekcije u oblasti nauke ili umetnosti.

Za dobijanje sredstava Fondacije talentovani kandidati treba da ispunjavaju sledeće potvrdama dokazane uslove: da su stalno nastanjeni na teritoriji Grada Subotice, da su državljani Republike Srbije i prosek ocena na kraju zadnje školske godine. Iz Fondacije napominju da se kroz konkurs neće finansirati školarina.

Uz prijavu, podnosilac je dužan da priloži molbu i kratku autobiografiju i tačnu specifikaciju traženih sredstava ili predračun.

Podnosiocima prijave Javni poziv i obrazac "Za dodeljivanje stipendije iz sredstava Fonda mladim talentima, učenicima i studentima Grada Subotice" dostupan je na zvaničnoj internet stranici Grada.

Konkurs je otvoren od do 30. aprila.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 4128
Povezane teme

fondacija put ka znanju

stipendije

dodela stipendija

konkurs za dodelu stipendija

stipendiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.