Komentara: 2
Pregleda: 2296

Raspisan konkurs za regresiranje prevoza studenata

04.02.2019. u 13:23h
Izvor: Subotica.com
Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost raspisao je konkurs za regresiranje prevoza studenata u međugradskom, odnosno međumesnom saobraćaju za 2019. godinu.
Raspisan konkurs za regresiranje prevoza studenata

Pod međugradskim, odnosno međumesnim prevozom studenata, podrazumeva se prevoz studenata između naseljenih mesta dve opštine, opštine i grada ili dva grada. Prigradske linije se ne regresiraju. 

Kako bi stekao uslov za pravo na regresiranje troškova prevoza, student treba: da je stanovnik Grada Subotice,  da putuje u međugradskom, odnosno međumesnom saobraćaju, da nije korisnik usluge smeštaja u studentskim centrima, da se školuje na teret budžeta Republike Srbije, da prvi put upisuje godinu studija na teret budžeta i  da nije korisnik stipendije i kredita od nadležnih ministarstava, Vlade Republike Srbije, nadležnih pokrajinskih organa uprave, Pokrajinske vlade, lokalnih samouprava, Republičkog fonda za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka, Fonda za stipendiranje darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu i drugih fondova i fondacija.

Zahtevi za regresiranje mesečnih karata predaju se u Uslužni centar Gradske kuće (Trg slobode 1), svakog dana do 15. februara, u terminu od 9 do 14 časova. Za dodatne informacije pozovite 024/626-883.

Dodatak: Konkurs za regresiranje prevoza studenata za 2019. godinu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2296
Povezane teme

studenti subotica

regresiranje troškova

javni prevoz

studenti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.