• Pregleda: 1753

Raspisan konkurs za regresiranje prevoza studenata

Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost raspisao je konkurs za regresiranje prevoza studenata u međugradskom, odnosno međumesnom saobraćaju za 2019. godinu.
Raspisan konkurs za regresiranje prevoza studenata

Pod međugradskim, odnosno međumesnim prevozom studenata, podrazumeva se prevoz studenata između naseljenih mesta dve opštine, opštine i grada ili dva grada. Prigradske linije se ne regresiraju. 

Kako bi stekao uslov za pravo na regresiranje troškova prevoza, student treba: da je stanovnik Grada Subotice,  da putuje u međugradskom, odnosno međumesnom saobraćaju, da nije korisnik usluge smeštaja u studentskim centrima, da se školuje na teret budžeta Republike Srbije, da prvi put upisuje godinu studija na teret budžeta i  da nije korisnik stipendije i kredita od nadležnih ministarstava, Vlade Republike Srbije, nadležnih pokrajinskih organa uprave, Pokrajinske vlade, lokalnih samouprava, Republičkog fonda za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka, Fonda za stipendiranje darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu i drugih fondova i fondacija.

Zahtevi za regresiranje mesečnih karata predaju se u Uslužni centar Gradske kuće (Trg slobode 1), svakog dana do 15. februara, u terminu od 9 do 14 časova. Za dodatne informacije pozovite 024/626-883.

Dodatak: Konkurs za regresiranje prevoza studenata za 2019. godinu

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Tito Odgovori
Bolje da ste renovirali glavnu stanicu!
Marija Odgovori
Da čovek ne poveruje kakve sve komentare čita.
Kakve veze imaju studenti sa renoviranjem autobuske stanice. Ima li iko važniji od studenata i učenika - budućih intelektualaca? To su deca sa državnih fakulteta i sa visokim prosekom ocena. Ponekad me je sramota tuđih gluposti, a i Ti TITO bi trebalo da malo razmišljaš kad pišeš. Imaš li ti decu? Da li se školuju? Koju školu si ti završio?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.