• Pregleda: 1740

Raspisan konkurs za projekte u oblasti omladinskog sektora

Grad Subotica raspisao je javni konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata u oblasti omladinskog sektora na teritoriji grada za 2015. godinu. Rok za predaju projekata je 30. septembar.
Raspisan konkurs za projekte u oblasti omladinskog sektora

Pravo učešća imaju udruženja mladih i udruženja za mlade, kao i njihovi savezi, sa sedištem na teritoriji Subotice koja su upisana u jedinstvenu evidenciju ovih udruženja koju vodi Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Podršku mogu da dobiju projekti u oblasti obrazovanja, zapošljavanja i zdravlja mladih, socijalne politike prema mladima, bezbednosti, slobodnog vremena mladih, kulture i sporta, aktivnog uključivanja mladih u društvo i volonterizma, oni koji se bave mladima u ruralnim sredinama, ekologijom i održivim razvojem.

Maksimalan iznos koji može biti odobren je 120 hiljada dinara. Obrazac prijave i tekst konkursa nalaze se na sajtu Grada Subotice.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Suboticka prica Odgovori
treba malo Josipi i Vjeki da imaju za kampanju...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.