Komentara: 1
Pregleda: 3379

Raspisan konkurs za posticanje razvoja mladih talenata

24.08.2017. u 14:27h
Izvor: Subotica.com
Konkurs za pružanje pomoći talentovanim učenicima srednjih škola i studentima otvoren je do 8. septembra.
Raspisan konkurs za posticanje razvoja mladih talenata

Gradska uprava raspisala je Konkurs za dodelu novčanih sredstava za podsticanje razvoja mladih talenata Grada Subotice za pružanje pomoći talentovanim učenicima srednjih škola i studentima, koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije, u obrazovnim ustanovama čiji je osnivač Republika Srbija, zatim učestvovanje u finansiranju stručne prakse (studijskih putovanja) u inostranstvu i za nagrađivanje učenika osnovnih i srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Na Konkursu mogu učestvovati učenici i studenti sa prebivalištem na teritoriji Subotice (najmanje godinu i po dana), da su položili sve ispite iz prethodnoih godina studija i da nisu obnovili nijednu godinu studarawa, odnosno ponavaljali razred.

Kako se navodi, kriterijumi za bodovanje su uspeh u prethodnoj školskoj godini i nagrade na takmičenjima. Predloge će bodovati komisija koja će rang listu proslediti gradonačelniku, a učesnici u Konkursu imaju pravo žalbe 8 dana od objavljivanja Odluke.

Konkurs je otvoren do 8. septembra.

Više detalja, kao i način kako konkurisati možete saznati na zvaničnoj stranci lokalne samouprave.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3379
Povezane teme

konkurs

konkurs za dodelu podsticajnih sredstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.