Komentara: 9
Pregleda: 2794

Raspisan konkurs za dodelu učeničkih stipendija za deficitarna zanimanja tehničke struke

17.07.2018. u 12:55h
Izvor: Subotica.com
Grad Subotica raspisao je konkurs za dodelu stipendija za učenike prvih razreda srednjih škola deficitarnih zanimanja tehničke struke za školsku 2018/2019. godinu. I ovog puta biće dodeljeno ukupno 30 stipendija, koje će biti isplaćene u 10 jednakih mesečnih rata u visini od 3.000 dinara.
Raspisan konkurs za dodelu učeničkih stipendija za deficitarna zanimanja tehničke struke

Stipendiju mogu ostvariti učenici prvog razreda srednje škole deficitarnih zanatskih zanimanja tehničke struke, III stepena stručne spreme, pod uslovom da su državljani Republike Srbije i da prvu godinu srednje škole upisuju kao redovni učenici.

Pravo na stipendiju nemaju učenici koji na polugodištu imaju dve negativne ocene, ako Komisija utvrdi da su prilikom konkurisanja dali neistinite podatke i ako u toku školske godine napuste školovanje.

Prijavu za konkurs, učenici mogu preuzeti u Gradskom uslužnom centru (Trg slobode 1), odnosno sa veb-sajta Grada Subotice. Prijave je potrebno dostaviti u zatvorenoj koverti, neposredno Komisiji za dodelu stipendija sa naznakom "Prijava za konkurs za dodelu stipendije za učenike prvih razreda srednjih škola", predajom u Gradskom uslužnom centru ili poštom.

Konkurs je otvoren od 16. jula do 10. avgusta, a neblagovremene i nepotpune prijave se neće razmatrati. Više informacija može se dobiti u Sekretarijatu za društvene delatnosti Gradske uprave Subotica (Trg slobode 1, 3. sprat/305) ili na telefone 024/626-883 i 024/626-718.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2794
Povezane teme

stipendije

srednjoškolci

deficitarna zanimanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.