Komentara: 7
Pregleda: 3491

Radovi u ulici 15. avgusta

02.10.2013. u 16:30h
Izvor: RTV City
Putarski radovi u gradskim MZ su nastavljeni asfaltiranjem ulice 15. avgusta koja bi trebalo da bude gotova u narednih 10 dana. Do kraja građevinske sezone treba privesti kraju asfaltiranje trinaest ulica dok će na proleće biti sanirane tri raskrsnice na putu M-22.
Radovi u ulici 15. avgusta

Ulica 15. avgusta, dužine 720 metara spaja MZ Peščara i Kelebija. Građani su godinama čekali da se reši problem u ovoj ulici gde se zbog kiše i snega tokom jeseni i zime najčešće nije moglo prolaziti.

Za desetak dana radovi bi trebali biti dovršeni celom dužinom ulice, širina asfalta je 4 metra a vrednost ovog dela projekta 8,1 milion dinara bez pdv-a. U Direkciji za izgradnju grada kažu da je prioritet završiti započete ulice, a raskrsnice, kojima bi trebao da se rastereti saobraćaj na putu M-22, radiće se na proleće.

Modest Dulić, gradonačelnik Subotice:
„Asfaltiranje ovog puta je značajno što ovde živi veliki broj ljudi kojima je decenijama bilo onemogućeno da na pristojan način funkcionišu i da imaju komunikaciju sa glavnim putem.“

Petar Balažević, zam. dir. Direkcije za izgradnju grada Subotice
„Radovi na proširenju raskrsnica su planirani za proleće. Sada pokušavamo da izborimo bitku sa vremenom i da do jesenjih ozbiljnijih kiša i mrazeva završimo ovih 13 ulica a onda bi smo na proleće, sa početkom građevinske sezone uradili i tri raskrsnice.“

Slede radovi u ulici 4. jula na Kelebiji, Zmaj Jovinoj u Tavankutu i u nekoliko manjih ulica u gradu. Radovi u Bajmoku se privode kraju a kompromis je napravljen na zahtev MZ pa je asfaltirano 400 metara ulice Tri istarske žrtve dok će kompletiranje ulice Baje Pivljanina biti dovršeno na proleće.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3491
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.