• Pregleda: 3192

Radovi u ulici 15. avgusta

Putarski radovi u gradskim MZ su nastavljeni asfaltiranjem ulice 15. avgusta koja bi trebalo da bude gotova u narednih 10 dana. Do kraja građevinske sezone treba privesti kraju asfaltiranje trinaest ulica dok će na proleće biti sanirane tri raskrsnice na putu M-22.
Radovi u ulici 15. avgusta

Ulica 15. avgusta, dužine 720 metara spaja MZ Peščara i Kelebija. Građani su godinama čekali da se reši problem u ovoj ulici gde se zbog kiše i snega tokom jeseni i zime najčešće nije moglo prolaziti.

Za desetak dana radovi bi trebali biti dovršeni celom dužinom ulice, širina asfalta je 4 metra a vrednost ovog dela projekta 8,1 milion dinara bez pdv-a. U Direkciji za izgradnju grada kažu da je prioritet završiti započete ulice, a raskrsnice, kojima bi trebao da se rastereti saobraćaj na putu M-22, radiće se na proleće.

Modest Dulić, gradonačelnik Subotice:
„Asfaltiranje ovog puta je značajno što ovde živi veliki broj ljudi kojima je decenijama bilo onemogućeno da na pristojan način funkcionišu i da imaju komunikaciju sa glavnim putem.“

Petar Balažević, zam. dir. Direkcije za izgradnju grada Subotice
„Radovi na proširenju raskrsnica su planirani za proleće. Sada pokušavamo da izborimo bitku sa vremenom i da do jesenjih ozbiljnijih kiša i mrazeva završimo ovih 13 ulica a onda bi smo na proleće, sa početkom građevinske sezone uradili i tri raskrsnice.“

Slede radovi u ulici 4. jula na Kelebiji, Zmaj Jovinoj u Tavankutu i u nekoliko manjih ulica u gradu. Radovi u Bajmoku se privode kraju a kompromis je napravljen na zahtev MZ pa je asfaltirano 400 metara ulice Tri istarske žrtve dok će kompletiranje ulice Baje Pivljanina biti dovršeno na proleće.

Izvor: RTV City

povezane teme

7
Marko Odgovori
smesno
Mc Odgovori
Ocete sad da Vam kazem kako su delili promotivni materijal ili kasnije ?:)
ferrari Odgovori
Vrlo iteresantno da u našem gradu asfaltiranje ulice strogo počinje onda kada su kiše i loše vreme... U Subotici je ZABRANJENO asfaltiranje kad je lepo vreme (na primer LETO)?????
Zorkas Odgovori
Boze ... oprosti im ovo dvoje neznaju sta rade, (s tvoje tacke gledista )(a sa nase?????)
lukawi Odgovori
Nisam ni znao da ova ulica ima samo 720 m,to je samo mali deo te ulice!
Dado Odgovori
@ Marko

Ne vidim zasto je asfaltiranje jedne ulice smesno?
Mozes li mi, molim te, objasniti. Meni, gradjaninu ovog dela grada, koji nije clan ni jedne partije, i koga ne interesuje politika.
Posmatrač Odgovori
lukawi (pre 5 sati i 44 minuta)
Ulica 15.avgusta je duga 720 metara a u nastavku je Milkutski ( Melykuti) put.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.