• Pregleda: 1400

Radovi na vodovodnoj mreži kod Sarić spomenika

JKP "Vodovod i kanalizacija" započeće u četvrtak, 28. septembra, izgradnju nove vodovodne mreže u gradskoj zoni, između ulica Maksima Gorkog i Vladimira Nazora. Za vreme izvođenja radova, neće doći do prekida vodosnabdevanja i saobraćaja, ali će biti zatvoreno 10 parking mesta pored spomenika Ivana Sarića.
Radovi na vodovodnoj mreži kod Sarić spomenika

Izgradnja nove vodovodne mreže započeće u četvrtak, 28. septembra, u delu ulice Maksima Gorkog, na potezu između Hotela "Patria" i spomenika Ivanu Sariću, i u delu ulice Vladimira Nazora, na potezu od spomenika Ivanu Sariću do "Vicai" optičke radnje. Radovi bi trebalo da traju najduže tri nedelje, odnosno do 19. oktobra.

Za vreme izvođenja radova, neće doći do prekida vodosnabdevanja, jer će se sugrađani snabdevati vodom iz postojeće vodovodne mreže. Takođe, neće doći ni do prekida saobraćaja vozila i pešaka.

Ipak, na parkiralištu pored spomenika Ivana Sarića, zatvoriće se 10 parking mesta, a iz JKP "Vodovod i kanalizacija" kažu da jedino postoji mogućnost zatvaranja za saobraćaj jedne od dve kolovozne trake, u delu ulice Maksima Gorkog, paralelno sa deonicom izvođenja radova. 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Mickey Odgovori
Znači, kolaps u najavi
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.