Komentara: 0
Pregleda: 2329

Radovi na vodovodnoj mreži i očitavanje potrošnje

16.07.2012. u 17:31h
Izvor: RTV City
Radovi na vodovodnoj mreži i očitavanje potrošnje

Zbog radova na vodovodnoj mreži sutra će od 08 do 12 časova bez vode ostati neparna strana Aleje Maršala Tita na delu od Trga Sinagoge do ulice Miloša Obilića.

Iz Vodovoda obaveštavaju korisnike da će radnici ovog preduzeća u periodu od 16. do 24. jula vršiti očitavanje vodomera u domaćistvima koja pripadaju kategoriji široke potrošnje.

Ukoliko se neko od potrošača za vreme očitavanja ne bude nalazio na adresi lokacije vodomera, može sam očitati svoje stanje na vodomeru i isto prijaviti lično u prostorijama Vodovoda od 07.00 do 15.00 časova, ili putem telefona 557 711.

Potrošači koji su prešli blok tarifu, tj. limit mesečne potrošnje od 25 m3 po domaćinstvu, na osnovu Odluke Grada Subotica o merama i normativima za racionalnu prosečnu potrošnje vode, razliku u potrošnji plaćaju po ceni koja važi za poslovne potrošače.

Imajući u vidu da JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica, bez obzira na nivo potrošnje vode, do svakog potrošača treba da obezbedi propisane količine zdrave sanitarno – higijenske i mikrobiološki ispravne vode za piće, pod odgovarajućim pritiskom u cevovodima, kao i precizno evidentiranje, obračuna i naplate potrošnje, a koji troškovi ne terete strukturu cene 1 m3 vode, sprovodi se odluka Gradskog veća o obavezi plaćanja mesečnog iznosa od 94,00 dinara po svakom ispostavljenom računu na ime naknade za pogonsku spremnost sistema vodosnabdevanja, odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2329
Povezane teme

jkp vodovod subotica

jkp vodovod i kanalizacija

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

vodovodna mreža

radovi na vodovodnoj mreži

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.