Komentara: 4
Pregleda: 3835

Radovi na ulicama - oprez u saobraćaju

20.10.2015. u 17:22h
Izvor: Radio Subotica
Radovi na ulicama - oprez u saobraćaju

Bajski put se asfaltira nakon radova u okviru Projekta za unapređenje vodnih sistema grada subotičkog "Vodovoda".

U ulici Stevana Mokranjca od Bajskog puta do ulice Augusta Cesarca nastavljeni su radovi na izgradnji Kolektora II jer se operativna ekipa izvođača radova "Graditelj Novi Sad" nakon završetka radova na budućem kružnom toku raskrsnice Majšanskog puta i 51. Divizije vratila na ovo gradilište.

Na Aleji maršala Tita, od Petra Lekovića prema kružnom toku postavljaju se behaton kocke po završetku radova u okviru izgradnje Centralnog magistralnog vodovoda.

Počeli su i radovi na izgradnji Poveza istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda u ulici Otmara Majera na delu od Mačvanske do ulice Dušana Krnjajskog.

Radovi na ulicama - oprez u saobraćaju

Na Senćanskom putu na delu trake koja vodi od centra grada prema Glavnoj autobuskoj stanici obavljaju se radovi na skidanju starog asfalta i formiranju novog sloja zbog brojnih oštećenja na putu. Saobraćaj na ovoj deonici obavlja se dvosmerno, obeležen je saobraćajnom signalizacijom, ali je neophodan oprez vozača zbog suženja trake. Radove izvodi preduzeće "Vojput".

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3835
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.