Komentara: 20
Pregleda: 6159

Radovi na Muškom štrandu počinju za 3 nedelje

04.03.2014. u 16:05h
Izvor: RTV Yueco
Direktor d.o.o. “Park Palić” Goran Gabrić kaže da je Vikend naselje na Paliću zapušteno i da se oni trude da ga urede. Dalje objašnjava da iako nisu nadležni za neke stravri pokušavaju naselje da urede i dovedu ga u red, jer im se građani stalno žale. Pokušavaju sistematski da reše problem i zato su 2010. godine naručili Plan detaljne regulacije za Vikend naselje i urađena je tehnička dokumetacija za izgradnju kanalizacione mreže.
Radovi na Muškom štrandu počinju za 3 nedelje

Zapušteno, napušteno i uništeno Vikend naselje je slika nebrige nadležnih, ali i vlasnika i korisnika objekata. U preduzeću d.o.o. “Park Palić” kažu da iako nisu nadležni za održavanje naselja,  pokušavaju da urede naselje i zbog toga će u narednom periodu na počnu radovi na uređenju trotoara, a sve nelegalne vikendice će da sruše.

Iako je rekonstrucija Muškog štranda trebalo već da  bude završena, radovi će tek da počnu za tri nedelje i biće završeni do 1. maja. U nadležnom preduzeću ističu da  je završen tehnički prijem objekta Ženski štrand i sada će da se posvete uređenju i rekonstrukciji istočne obale i  Muškog štranda. Postavljena je ograda  i urađeni su pripremi radovi, a izvođač je preduzeće “Palić Ludaš”.

Novac za rekonstrukciju Muškog štranda je dobijen od  Pokrajinskog sekretarijatu za privredu i obezbeđeno je pet miliona dinara sa PDV-om. Radiće se deo štranda koji Direkcija za izgradnju grada  2008. godine nije završila.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 20
Pregleda: 6159

Povezana vest

Povezane teme

Park Palić

Goran Gabrić

turisti na paliću

muški štrand

turistička ponuda palića

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.