Komentara: 55
Pregleda: 9150

Radovi na izgradnji bazena u završnoj fazi

13.04.2012. u 16:39h
Izvor: SuMedija
Završena izgradnja parkinga oko zgrade bazena, sledeće nedelje počinje asfaltiranje pešačkih staza, a uskoro i punjenje samog bazena vodom, konstatovali gradski zvaničnici prilikom obilaska gradilišta kompleksa zatvorenih bazena na Prozivci.
Radovi na izgradnji bazena u završnoj fazi

Prema rečima direktora Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju grada Josipa Kovača Strike, juče su završene pristupne saobraćajnice, asfaltirano 85 parking mesta, od čega je pet mesta namenjeno invalidima, kao i tri parking mesta za autobuse.

- Trenutno radi na uređenju pešačkih staza, a u utorak kreće njihovo asfaltiranje. Nakon tih radova kreće ozelenjavanje i sadnja drveća.

Vrednost radova na spoljašnjem uređenju je 18 miliona dinara, a novac je obezbeđen iz gradskog budžeta – rekao je Kovač Striko.

Bazen Subotica Prozivka

Obilazeći radove, predsednik Skupštine grada Subotica Slavko Parać istakao je zadovoljstvo dinamikom radova, posebno naglasivši da oko 200 radnika radi u tri smene.

- Parterno uređenje se privodi kraju, a uskoro kreće i punjenje bazena. Istovremeno se privode radovi na izgradnji "malog korzoa", tako da ćemo puštanjem u rad "Gabrić ćuprije" imati zaokruženu arhitektonsku celinu ovog dela grada – rekao je Parać.

Bazen Subotica Prozivka

Kao zvaničan datum otvaranja Bazena i dalje figurira 30. april.

Bazen Subotica Prozivka

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 55
Pregleda: 9150
Povezane teme

Slavko Parać

Josip Kovač Striko

Direkcija za izgradnju grada Subotice

bazen u subotici

gradski bazen

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

otvaranje bazena na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.