Komentara: 3
Pregleda: 9877

Radno vreme za novogodišnje praznike

30.12.2018. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Za vreme predstojećeg državnih praznika, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva.
Radno vreme za novogodišnje praznike

U dane predstojećih praznika, rad u Domu zdravlja Subotica biće organizovan kroz dežurstvo, tako što će u ponedeljak, 31. decembra, sve ambulante raditi skraćeno, do 12:30 prepodnevna, i od 12:30 do 17:30 popodnevna smena.

Nijedna gradska i vangradska ambulanta neće raditi 1. i 2. januara, osim ambulante Ogranak IV (Karađorđev put 55), u periodu od 7 do 20 časova. Dežurstvo će biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć 24 sata, a zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo na isti način kao u gradu.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece organizovaće dežurstvo 1. i 2. januara u Dečijem dispanzeru (Đure Đakovića), u vremenu od 8 do 24 časa. Nakon toga, dežuraće Odeljenje pedijatrije Opšte bolnice Subotica.

Stomatološka služba organizovaće dežurstvo 1. i 2. januara Zubnoj poliklinici (Trg žrtava fašizma), u vremenu od 7 do 13 časova.

Sve apoteke, koje su u nadležnosti Apoteka Subotica, radiće u ponedeljak, 31. decembra, po skraćenom radnom vremenu, odnosno do 12 ili 17 časova, u zavisnosti od toga da li rade jednu ili dve smene. Od 17 časova, dežurstvo preuzima apoteka Ogranak 1 (Gradska kuća), koja će raditi non-stop do 7:30 časova do 3. januara.

Autobusi gradskog saobraćaja JP "Subotica-trans" u ponedeljak, 31. decembra, saobraćaće do 21 čas. Poslednji polasci na gradskim linijama će saobraćati na sledeći način:

  • Linija 1a: Polazak sa Kelebije opštine u 21 čas će saobraćati do Novog naselja, dok će polazak sa Novog naselja u 21 čas saobraćati do Kelebije opštine.
  • Linija 2: Polazak iz Srpskog šora u 20:30 časova će saobraćati do Pačirskog puta, dok će polazak od Pačirskog puta u 21 čas saobraćati do Srpskog šora.
  • Linija 3: Polazak sa Makove Sedmice u 21 čas će saobraćati do Bajskog puta, dok će polazak sa Bajskog puta u 20:20 časova saobraćati do Makove Sedmice.
  • Linija 6: Polazak sa Vikend naselja u 20:55 časova će saobraćati do Malog Bajmoka, dok će polazak iz Malog Bajmoka u 21:30 časova saobraćati do "Subotica-trans"-a.
  • Linija 16: Poslednji polazak iz Aleksandrova za Teslino naselje će se obaviti u 20:55 časova, dok će poslednji polazak iz Teslinog naselja biti u 21 čas.

Nakon navedenih polazaka, autobusi neće saobraćati, a takođe neće biti polazaka ni u prigradskom saobraćaju.

Za vreme državnih praznika, 1. i 2. januara, autobusi će saobraćati po redu vožnje za nedelju, dok će linija Subotica-Segedin saobraćati 2. januara, s vremenima polazaka 6:30 časova iz Subotice, odnosno 12:30 časova iz Segedina.

Od 31. decembra do 2. januara, upravne kancelarije JKP "Stadion" neće raditi, kao ni Sportski tereni u Prvomajskoj, Stonoteniska sala, Gradsko strelište i Gradski stadion. Gradsko klizalište radiće 31. decembra od 10 do 12 časova, 1. januara će biti zatvoreno, dok će 2. januara raditi redovno. SRC Prozivka radiće 31. decembra od 6 do 15 časova, 1 januara će biti zatvoreno, dok će 2. januara raditi redovno. Hala sportova će 31. decembra biti otvorena do 12 časova, 1. januara neće raditi, dok će 2. januara raditi redovno. Bazen u Dudovoj šumi neće raditi samo 1. januara.

JKP "Parking" će u ponedeljak, 31. decembra, vršiti naplatu parkinga do 18 časova, dok se 1. i 2. januara parkiranje neće naplaćivati.

U ponedeljak, 31. decembra, JKP "Pogrebno" pružaće komunalne i pogrebne usluge od 8 do 12 časova, 1. januara će pružati samo pogrebne usluge od 9 do 12 časova, dok će 2. januara pružati komunalne i pogrebne usluge od 8 do 14 časova. Sahrana neće biti jedino 1. januara.

Pošte kod Železničke stanice, u Prvomajskoj ulici, na Segedinskom putu, Prozivci i Paliću radiće 31. decembra do 17 časova, dok će sve ostale pošte na području grada Subotice raditi po uobičajenom radnom vremenu. Pošte na graničnim prelazima biće dežurne 1. januara 24 časa, dok će 2. januara osim njih, raditi i pošta u objektu Mega Rodića, od 8 do 20:30 časova.

Državni praznici, 1. i 2. januar, biće neradni dani i za sve zaposlene u Gradskoj upravi Grada Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 9877
Povezane teme

neradni dani za praznike

nova godina

nova godina subotica

novogodišnji praznici

državni praznik

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.