Komentara: 14
Pregleda: 10195

Radno vreme za Božić po julijanskom kalendaru

05.01.2022. u 14:22h
Izvor: Subotica.com
Za vreme predstojećeg Božića po julijanskom kalendaru, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva.
Radno vreme za Božić po julijanskom kalendaru

U dane predstojećeg praznika, nijedna gradska i vangradska ambulanta Doma zdravlja Subotica neće raditi 7. januara, a dežurstvo će biti organizovano u ambulanti Ogranak 4 (Karađorđev put 55) od 7 do 20 časova, nakon čega će dežurstvo preuzeti Služba za hitnu medicinsku pomoć. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru dežuraće non-stop.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena neće raditi 7. januara, dok će Služba za zdravstvenu zaštitu dece dežurati 7. januara u Dečjem dispanzeru (Đure Đakovića 14) od 8 do 24 časa. Stomatološka služba će dežurati 7. januara u Zubnoj poliklinici (Trg žrtava fašizma 16) od 7 do 13 časova, dok Služba za specijalističko-konsultativnu delatnost (internisti u ambulanti Ogranak 3, Ruđera Boškovića 22) neće raditi.

Kovid ambulanta (Harambašićeva 2) će i za vreme božićnih praznika raditi svaki dan od 7 do 22 časa. Kontakt telefon je 024/546-104.

Punkt za imunizaciju u Novoj opštini (Trg Lazara Nešića 4) biće otvoren 6. januara od 7 do 20 časova, dok 7. januara neće raditi.

Apoteka "Galen pharm" u podnožju Gradske kuće (Trg slobode 1) dežuraće sve vreme praznika od 0 do 24 časa. Ostale apoteke radiće skraćeno 6. januara, dok će 7. januara biti zatvorene.

Za vreme predstojećih praznika, svi maloprodajni objekti "Maxi", "Idea", "Roda" i "Lidl" radiće 6. januara do 18 časova, dok će 7. januara biti zatvoreni. Svi maloprodajni objekti "Univerexport" će 6. januara raditi do 18 časova, a većina će biti otvorena 7. januara do 14 časova.

Sve pijace koje su u nadležnosti AD "Tržnica" i JKP "Subotičke pijace" radiće redovno 6. i 7. januara.

Na Božić, 7. januara, JKP "Čistoća i zelenilo" neće odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava, osim iz Bajmoka (leva strana iz pravca Subotice) i naselja Rata, te iz nadležnog preduzeća mole građane da tog dana, u jutarnjim časovima, iznesu svoje tipske posude. 

Autobusi JP "Subotica-trans" će 7. januara saobraćati po redu vožnje za nedelju.

JKP "Parking" neće naplaćivati parkiranje 7. januara, kako u zonama na otvorenim parkinzima, tako i na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta.

Sve pošte će 6. januara raditi do 17 časova, osim pošte kod Gradskog klizališta (Park Rajhla Ferenca 17), koja će biti otvorena do 18 časova. Na Božić, 7. januara, jedino će raditi pošta na graničnom prelazu "Horgoš", koja će dežurati non-stop.

Blagajna JKP "Suboticagas" će 6. januara raditi do 11.30 časova, a preduzeće do 12 časova. Na Božić, 7. januara, preduzeće neće raditi, dok će dežurna služba raditi po ustaljenom rasporedu.

Blagajna JKP "Subotička toplana" će raditi 6. januara do 12 časova, dok će 7. januar biti neradni dan.

JKP "Pogrebno" će 6. januara pružati komunalne i pogrebne usluge od 8 do 12 časova i tog dana će biti sahrana, dok 7. januara neće pružati komunalne i usluge sahranjivanja, ali će pogrebne usluge pružati od 8 do 12 časova. 

Kada su u pitanju objekti JKP "Stadion", Gradsko klizalište i SRC "Prozivka" radiće redovno 6. i 7. januara. Na Otvorenom bazenu "Dudova šuma", sportskim terenima u Prvomajskoj i Stonoteniserskoj sali, Gradskom strelištu, Hali sportova i Gradskom stadionu biće obezbeđeno dežurstvo za sportiste 6. januara, dok 7. januara neće raditi, izuzev Otvorenog bazena "Dudova šuma" na kojem će biti obezbeđeno dežurstvo.

Zoo vrt na Paliću za božićne praznike radi redovno zimsko radno vreme - od 9 do 15 časova.

Za vreme predstojećih praznika, Sinagoga će 6. januara raditi skraćeno, do 10 do 12 časova, dok će  7. januara biti zatvorena za posetioce.

Božić, 7. januar, biće neradni dan i za sve zaposlene u Gradskoj upravi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 10195
Povezane teme

neradni dani za praznike

božić

pravoslavni božić

radno vreme

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.