Komentara: 0
Pregleda: 10125

Radno vreme tokom uskršnjih praznika

13.04.2017. u 11:18h > 13:48
Izvor: Subotica.com
Tokom uskršnjih praznika radno vreme javnih ustanova, preduzeća i drugih objekata od javnog značaja biće organizovano u skladu sa praznikom.
Radno vreme tokom uskršnjih praznika

Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima, u Republici Srbiji praznuju se uskršnji praznici počev od Velikog petka zaključno sa drugim danom Uskrsa. Ove godine uskršnji praznici se praznuju od 14. aprila zaključno sa 17. aprilom.

Autobusi Subooticatransa će tokom ova tri dana saobraćati po sledećem redu vožnje, u petak, nedelju i ponedeljak po redu vožnje za nedelju, dok će u subotu biti redovan, subotnji red vožnje.

Vozila JKP "Čistoća i zelenilo" za odnošenje kućnog otpada neće vršiti uslugu odvoženja smeća iz domaćinstava u petak i ponedeljak, osim u petak u Bajmoku (desna strana) i u Mišićevu, kao i u ponedeljak na Kelebiji, gde se odvoženje vrši putem "žutih vreća". Gradska deponija će raditi redovno.

Mlečna pijaca, Zelenac, Pijaca na Teslinom naselju i Kvantaš, u petak, nedelju i ponedeljak radiće od 5.30 do 13 časova, dok će u subotu radno vreme biti od 5.30 do 17 časova.

Tokom uskršnjih praznika i Apoteka Subotica će imati prilagođeno radno vreme svojih objekata i to po sledećem rasporedu: Apoteka ispod Gradske kuće radiće non-stop (dežurstvo sva tri dana), dežurne apoteke u petak i subotu, u vremenskom periodu od 8 do 13 časova, će biti Ogranak 2 (kod Mlečne pijace), Ogranak 10 (Palić),  Ogranak 18 (Prozivka), Ogranak 13 (Čantavir) i Ogranak 14 (Bajmok).

Od 14. do 17. aprila  (petak, subota, nedelja i ponedeljak) rad u Domu zdravlja Subotica biće organizovan kroz dežurstvo, na sledeći način:

- Služba za opštu medicinu: Nijedna ambulanta u gradu i vangradu neće raditi u navedenom periodu. Dežurstvo će obavljati Služba za hitnu medicinsku pomoć (24 časa) na adresi Petefi Šandora 24. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo na isti način kao i Služba za hitnu medicinsku pomoć Subotica.

- Služba za zdravstvenu zaštitu dece: Tokom svih dana praznika obavlja dežurstvo u ul. Đure Đakovića 14 – Dečiji dispanzer, biće od 8 do  24 časa.

- Stomatološka služba: Tokom svih dana praznika obavlja dežurstvo u zgradi Zubne poliklinike, Trg žrtava fašizma 16, u vremenu od 7 do 13 časova.

Maloprodajni objekti u Subotici, Maksi u Robnoj kući "Centar" u petak će raditi do 18 časova, u subotu i ponedeljak uobičajeno, dok će u nedleju biti zatvoren. Trgoprometove prodavnice i Roda megamarket na Segedinskom putu će raditi redovno u petak i subotu, a u nedelju je neradno.

Autobusi JP „Suboticatrans“ će sutra, u nedelju i ponedeljak  saobraćati po redu vožnje za nedelju, dok će u subotu saobraćati po ustaljenom rasporedu.

Parkiranje na celoj teritoriji grada od petka do ponedeljka neće se naplaćivati

Pošte za vreme uskršnjih praznika neće raditi, osim pošte u Rodiću, koja će u petak, subotu i ponedeljak  biti otvorena od 8 do 20,30 časova, zatim pošte u objektu Univerexporta na Bajskom putu, koja će u petak, subotu i ponedeljak raditi od 7 do 20 časova, pošte u objektu Univerexporta u Srpskom šoru koja će u petak, subotu i ponedeljak biti otvorena od 8 do 14.30, kao i pošte na graničnim prelazima, koje će raditi non-stop.

* informacije će biti dopunjavane kako ih budemo prikupljali tokom dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 10125

Povezana vest

Povezane teme

uskrs neradni dani

uskršnji praznici

informacije za uskrs

Uskrs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.