Komentara: 5
Pregleda: 11853

Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

30.12.2014. u 11:25h > 31.12.2014. u 10:15h
Izvor: RTV City
Povodom predstojećih novogodišnjih praznikapojedine ustanove i javna preduzeća organizovali su svoj rad u neznanto izmenjenom režimu kroz dežurstva i skraćeno radno vreme. Takođe jedan broj maloprodajnih objekata radiće u nešto izmenjenom radnom vremenu.
Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

Ambulante Doma zdravlja, Dečiji dispanzer i Stomatološka služba, sutra će raditi do 17 časova. 1. i 2. januara nijedna ambulanta u gradu i prigradskim naseljima neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano u Službi hitne medicinske pomoći. Dečiji dispanzer će dežurati od 8 do 20 časova, nakon čega će pedijatar primati pacijente u Hitnoj pomoći. Dežurstvo u Zubnoj poliklinici će biti organizovano od 7 do 13 časova.

Svi ogranci Apoteke Subotica sutra će raditi do 17 časova, osim ogranka 1 u Gradskoj kući, koji će tokom novogodišnjih praznika, odnosno i 1. i 2. januara raditi non stop.

Svi maloprodajni objekti Trgoprometa, sutra će biti otvoreni do 18 časova, osim prodavnica 1, 3, 87 i 92, koje će raditi uobičajeno. Prvog dana nove godine, prodavnice Trgoprometa neće raditi a 2. januara će sve biti otvorene. Idea sutra radi do 19 časova, 1. januara je neradni dan a 2. će raditi po uobičajenom radnom vremenu. Maxi će sutra biti otvoren do 18 časova, prvog dana u 2015. neće raditi, dok će 2. januara biti otvoren do 18 časova. Rodić sutra radi do 19 časova, u četvrtak će biti zatvoren a u petak radi uobičajeno.

Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

Pijace pod upravom JKP Subotičke pijace, odnosno Mlečna, Zelenac, Teslino naselje i Kvantaška, 1. januara neće raditi. 2. januara, radiće po prazničnom radnom vremenu, od 6 do 13 časova.

Autobusi Suboticatransa na gradskim i prigradskim linijama sutra će saobraćati po uobičajenom redu vožnje, s tim da je poslednji polazak u 21 čas. Prva dva dana nove godine, važiće red vožnje za nedelju.

Naplata i kontrola parkiranja u gradu sutra će se vršiti do 16.30 u crvenoj, žutoj i plavoj zoni, do 20 časova na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta, do 14 časova kod Mlečne pijace, do 15 časova na Buvljaku. 1. i 2. januara parking se neće naplaćivati.

Pošta na Aleji Maršala Tita sutra će biti otvorena do 16 časova, do 17 će raditi pošte kod Železničke stanice, u Prvomajskoj ulici, preko puta benzinskih stanica Eko i Euro–Petrol i na Prozivci i na Paliću. Ostale gradske i prigradske pošte će raditi po uobičajenom radnom vremenu. 1. i 2. januara, radiće samo pošte na graničnim prelazima, a u petak će osim njih, raditi i pošta u supermarketu Mega Rodić, i to od 8 do 20.30.

Radno vreme JKP "Pogrebno" tokom novogodišnjih praznika je sledeeće: 31. decembra od 8-12 časova (komunalne usluge, pogrebne usluge i groblja), 1. januara organizovano je dežurstvo za pogrebne usluge (8-12 časova). Drugog dana nove godine JKP "Pogrebno" radiće od 8 do 12 časova.

Poslednjeg dana ove godine Sportsko rekreacioni centar Prozivka radiće od šest do 18 časova, dok će prvog januara ljubiteljima ovog centra on biti na raspolaganju od 12 sati do ponoći. Stonoteniska sala neće biti otvorena 31. decembra i 1. januara, Gradsko klizalište neće raditi prvog dana 2015. godine dok će ostalim danima raditi po redovnom radnom vremenu. Bazen u Dudovoj šumi neće raditi 1. januara 2015. godine.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 11853
Povezane teme

neradni dani za praznike

nova godina

radno vreme

nova godina 2015

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.