Komentara: 1
Pregleda: 10758

Radno vreme tokom novogodišnjeg praznika

30.12.2016. u 10:43h > 11:19
Neradni dan za Novu godinu pored nedelje i ponedeljka biće i utorak, 3. januar, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. U skladu sa tim javne ustanove i preduzeća će prilagoditi svoj rad.
Radno vreme tokom novogodišnjeg praznika

Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima u Srbiji, Nova godina je državni praznik i praznuje se 1. i 2. januara. Shodno ovom zakonu, ako jedan od datuma kada se praznuje državni praznik "padne" u nedelju, ne radi se prvog narednog radnog dana. S obzirom da su 1. i 2. januar 2017. godine nedelja i ponedeljak, ne radi se i u utorak, 3. januara.

Nijedna ambulanta u gradu i van grada neće raditi od 1. do 3. januara. U navedenom periodu, dežuraće Služba za hitnu pomoć kao i zdravstvene stanice u Bajmoku i u Čantaviru. Dežurstvo će se obavljati i u Dečijem dispanzeru od 8 časova do ponoći, i u Zubnoj poliklinici, od 7 do 13 časova.

Nijedna apoteka tokom novogodišnjih praznika neće raditi. Dežuraće apoteka u Gradskoj kući, non-stop, dok će 3. januara dežurati i apoteke u Čantaviru i u Bajmoku od 7.30 do 13 časova.

Svi maloprodajni objekti Trgoprometa sutra će biti otvoreni do 18 časova. U nedelju neće raditi, a 2. i 3. januara radno vreme će biti uobičajeno. Maxi će sutra raditi takođe do 18 časova, u nedelju će biti zatvoren, a od ponedeljka radi uobičajeno. Rodić sutra radi do 19 časova, u nedelju ne radi, a od ponedeljka po ustaljenom rasporedu.

Autobusi Suboticatransa će sutra saobraćati do 21 čas, a 1, 2. i 3. januara po redu vožnje za nedelju. Međunarodna linija Feketić-Segedin će saobraćati tokom prazničnih dana, a Subotica –Segedin od 3. januara.

JKP „Čistoća i zelenilo“ 2. i 3. januara neće odnositi smeće iz domaćinstava, osim 2. januara iz mesnih zajednica Prozivka i Bački Vinogradi i 3. januara sa Aleje Maršala Tita. Gradska deponija će raditi po ustaljenom radnom vremenu.

Blagajna javno-komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” Subotica  danas, 30. decembra, radiće do 15, a ne do 17 časova kao ostalim radnim danima.

Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 10758

Povezana vest

Povezane teme

novogodišnji praznici

radno vreme ambulante

radno vreme

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.