Komentara: 0
Pregleda: 2976

Radionice "Mladi i stari zajedno"

25.10.2013. u 15:07h
Učenici OIS "Žarko Zrenjanin", kao i oni koji idu u produženi boravak u Banijskoj ulici zadovoljni su radionicama. Kažu da će oni sada imati priliku da nauče svoje drugare nekoj novoj veštini.
Radionice "Mladi i stari zajedno"

Projekat “Mladi i stari zajedno” koji zajedno realizuju Udruženje građana Cosmo i Gerontološki centar Subotica polako se završava. Polaznici kreativnih radionica savladali su slikanje na svili, tekstilu i platnenim torbama.

Oko 20-tak učenika Srednje škole Žarko Zrenjanin imali su priliku da od članova gerontološkog kluba “Centar 2”, koji se nalazi u ulici Žarka Zrenjanina nauče neku novu veštinu.

U okviru projekta anketirani su i građani na temu: odnosa ljudi prema mentalno zaostalim licima i drugim licima iz marginalizovanih grupa. Na osnovu dobijenih rezultata štampaće se i studija. U radionicama učestvuje više od 20 osoba, a održano je 20 kreativnih radionica.

Poslednja radionica se održava u ponedeljak, a u narednom periodu će biti prezentovani javnosti rezultati ankete i održaće se izložba radova.

Radionica projekta "Mladi i stari zajedno"

Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno"
Pogledaj ostale fotografije

Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno"

Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2976

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.