Komentara: 0
Pregleda: 3288

Projekat "Mladi i stari zajedno"

26.09.2013. u 23:01h
U Gerontološkom klubu Centar 2 počela je realizacija projekta Mladi i stari zajedno, koji sprovodi Udruženje građana Cosmo i Gerontološki centar Subotica.
Projekat "Mladi i stari zajedno"

U okviru kreativnih radionica slikanja na svili, tekstilu i platnenih torbi učenici Srednje škole Žarko Zrenjanin imaće priliku da nauče od članova gerentološkog kluba neku novu veštinu.

U okviru projekta predviđena je i realizacija ankete u okviru koga će se dati odgovor na pitanja vezana za odnos ljudi prema mentalno zaostalim licima i drugim licima iz marginalizovanih grupa. Na osnovu rezultata će se štampati i studija.

U radionicama učestvuje više od 20 osoba, a biće održano 20 kreativnih radionica. Na kraju će se održati i izložba rukotvorina.

Radionica projekta "Mladi i stari zajedno"

Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Radionica projekta "Mladi i stari zajedno"
Pogledaj ostale fotografije

Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno"

Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno" Prva radionica projekta "Mladi i stari zajedno"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3288

Povezana vest

Povezane teme

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.